Annonce
Ugeavisen Ribe

International erfaring til ju-jutsu kæmpere fra Ribe

Flere af kæmperne fra Ribe Ju-Jutsu gjorde en god figur ved stævnerne og viste, at de har udviklet sig både teknisk og mentalt. Privatfoto
Ved en række stævner i udlandet er kæmperne fra Ribe Ju-Jutsu nået langt i konkurrencerne. Og selv om det kun er blevet et enkelte medaljer, har kampene skaffet god international erfaring.
Annonce

Ribe: Det har været en travl tid for kæmperne fra Ribe Ju-Jutsu. For tre uger siden var fem af dem til stævne i Rumæniens hovedstad Bucharest ved Balkan Open. For brødrene Victor og Philip Tobiasen, som deltog i U14 og U16 var stævnet rangeret som World Cup og dermed en af de største stævner indenfor JJ i deres aldersklasse. Bedst klarede Victor sig, som med to vundne kampe kom i semifinalen, men dog måtte se sig slået i kampen om medaljer. Jakob Bergsted og Jacob Lund kæmpede i U18 og vandt flere kampe. Bedst klarede Bergsted sig, da han kom i en bronzefinale, som han dog tabte. Jeppe Tellund kæmpede i seniorrækken, og selvom han vandt en kamp blev han ikke placeret. Så masser af gode kampe mod meget stærke modstandere, som gav god erfaring.

Efterfølgende weekend kæmpede brødrene Tobiasen og Gustav Bøge, som kæmper U16, ved et mindre stævne i Hamborg. Det blev til flere gode kampe og guld til Victor og Gustav og en sølvmedalje til Philip.

Annonce

Fremme i finaler

I denne weekend har de to U18 kæmpere Jakob og Jacob samt Jeppe i seniorrækken været ved Grand Slam stævnet, German Open i Hanau, som er et af de største og bedste åbne stævner i Europa. Igen blev det til flere vundne kampe til Ribe-kæmperne. Jeppe Tellund vandt flere kampe før tid, tabte dog en og endte i bronzefinalen, som han tabte til den regerende World Games mester fra Holland. Selvom det blev til flere overbevisende sejre til Jakob Bergsted, sluttede han uden for placering. Jacob Lund derimod kæmpede sig helt frem til finalen, som han dog tabte knebent.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce