Annonce
Ugeavisen Ribe

Isvaflen har slået dørene op til take away

Jakob og Mathias var nogle af dem, der fik is tirsdag eftermiddag, da Isvaflen åbnede for take away. Foto: Bibi Kjær
Annonce

Ribe: Den skulle være åbent på traditionel vis med Go'daw vaffel og lange køer for flere uger siden, men coronavirussen har som bekendt udsat åbningen af Isvaflen i Ribe. Nu kan ishungrende ripensere dog alligevel købe is og vafler. Isvaflen startede nemlig tirsdag den 7. april op med take away is.

- Der er nok ingen, der er overrasket over, at vi for første gang i 29 år desværre må springe den traditionsrige "Go-Daw vaffel over i år. Alt er jo pludselig forandret, og det bliver en meget anderledes sæson. Vi har gjort en stor indsats de sidste par uger for at forberede os på denne helt nye situation. Vi er sikker på, vi har fundet den rigtige løsning, forklarer indehaver Henrik Thomsen.

Således foregår bestilling af is i hjørnedøren ud mod Skibbroen, mens udlevering af det bestilte foregår i døren ud mod gågaden.

- Skulle der i perioder blive kø, bedes folk holde sig ned langs Skibbroen for at holde gågaden fri. Vi vil yderligere være meget taknemlige for jeres hjælp til at få det til at fungere optimalt, siger Henrik Thomsen, der tilføjer, at man skal holde afstand, hvis der står nogen foran en.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce