Annonce
Ugeavisen Ribe

Iversens Busser fra Ribe havde Ole Henriksen med på tur ned over grænsen

Lisbeth Iversen var Ole Henriksens indkøbsguide, da Iversens Busser tog cremekongen ned over grænsen. Onsdag aften kan man se på TV2, hvordan det gik til. Privatfoto
Cremekongen Ole Henriksen har været med Iversens Busser på tur ned over grænsen, og den oplevelse er med i udsendelsen, der vises onsdag aften.
Annonce

Ribe: I øjeblikket kører der en række udsendelser i TV2 med titlen ”Ole elsker Danmark”, og i den forbindelse tager den karismatiske iværksætter og cremekonge, Ole Henriksen ud og oplever forskellige steder i Danmark.

Når udsendelsen sendes onsdag aften, er Ole Henriksen med Iversens Busser på tur ned og handle hos Fleggaard syd for grænsen.

Iversens Busser kører hver tirsdag, torsdag og lørdag fra Esbjerg og Ribe en busfuld købelystne mennesker til Fleggaard, og i sidste uge var Ole Henriksen og et tv-hold med på turen.

Og med det sædvanlige, velkendte smil tog Ole Henriksen oplevelsen med åbent sind og godt humør.

Det var Lisbeth Iversen, der var Ole Henriksens indkøbsguide, og de to fik sig en god oplevelse hos Fleggaard. - Det er stadig populært at køre med en bus ned over grænsen, og det er helt tydeligt, at mange gør det både for at handle og for at få en god social oplevelse. Så det var denne oplevelse, vi gerne ville give Ole Henriksen, og han fik derfor en god velkomst med det samme, han trådte ind i bussen, siger Lisbeth Iversen. Det er altid Iversens chauffør Mogens Hansen, der kører turen, og han er en stor del af succesen, for han elsker turen, og han er god til at skabe den helt rigtige stemning i bussen.

- Det var min opgave at guide Ole Henriksen inde i butikken, så min indkøbsliste indeholdt blandt andet pålægschokolade, sodavand, gin, slik og rengøringsmidler, som er det mange typisk køber i Tyskland. Da vi havde fundet det, havde Ole også nogle varer, han gerne ville have med hjem. Vi kunne ikke finde den parfume, han havde på listen, men hårspray, vodka og god chokolade, fik vi da i kurven.

- Vi var sammen med Ole i et par timer, hvor vi hyggede i bussen, handlede og snakkede om alt muligt, og det var en rigtig sjov oplevelse. Vi skulle snakke lidt om, hvad det er, der får folk til at tage med vores busser til Tyskland, men Ole var meget mere interesseret i at høre om, hvem jeg er, min familie og hvad jeg laver i min fritid. Ole havde ikke været nede over grænsen, siden han var barn og på lejrtur, så han syntes at det var sjovt at være der igen, fortæller Lisbeth Iversen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce