Annonce
Ugeavisen Ribe

Jørgen fik sit ønskejob i Ribe Fritidscenter

Jørgen skulle presses lidt til at bevise at han er gammel håndboldspiller, men bolden blev sendt afsted med god kraft. Foto: Bo Maimburg
12. december fylder Jørgen Th. Jepsen 60 år, og han har spillet og spiller en central rolle i Ribe Fritidscenters udvikling.
Annonce

Ribe: Der er langt fra et job som revisorassistent til et job som centerleder.

Men ikke desto mindre var det en drøm, der gik i opfyldelse, da Jørgen Th. Jepsen droppede jobbet som revisor og blev centerleder i Ribe Fritidscenter.

Det var heller ikke det første job, han søgte som centerleder, men han kunne godt fornemme, at der var nogle rigtig gode muligheder for at udvikle Ribe Fritidscenter og sætte sit præg på stedet.

- Da jeg startede i Ribe Fritidscenter, var der Asta Tonnesen, mig selv og et par løse medarbejdere - og en omsætning på 2.5 millioner kroner. Vi er i dag 15 fastansatte, og med en omsætning på godt 12 millioner kroner er der jo sket noget. Jeg har været her i en periode, hvor der virkelig er blevet udviklet, og bygningsmassen er blevet udvidet for godt 50 millioner kroner, siger Jørgen Th. Jepsen.

Jørgen har faktisk trådt sine barnesko på et halgulv, idet hans far var halinspektør.

- Det var nemt at få venner, når ens far var halinspektør, for jeg havde jo den bedste legeplads. Jeg har spillet håndbold og trænet masser af hold, og det var et ønske at gøre min hobby til levevej, da jeg søgte jobbet som centerleder. En hal og specielt Ribe Fritidscenter er et sted, hvor glade mennesker mødes og hygger sig. Og det er jo inspirerende at være en del af et så spændende hus, som Ribe Fritidscenter jo er.

Jørgen Th. Jepsen

Centerleder Jørgen Th. Jepsen fylder 60 år den 12. december. Han er født i Horne og opvokset i byerne Skovlunde og Snejbjerg. Han er ud af en landmandsfamilie, men hans far blev dog halinspektør. Jørgen er uddannet revisorassistent og var ansat i Kommunernes Revision, indtil han i august måned 1998 blev ansat i Ribe Fritidscenter.

I anledning af fødselsdagen inviteres der til en uformel reception i Ribe Fritidscenter fredag den 13. december fra klokken 13 til 17.

Annonce

Masser af ønsker

Jørgen har sammen med den meget dynamiske bestyrelse stadig ønsker om, at Ribe Fritidscenter skal udvide og fortsætte den udvikling, der er i gang.

Han kunne godt ønske, at Ribe Fritidscenter fik et springcenter til gymnastikken, og at svømmebadet blev renoveret, ligesom han også godt kunne tænke sig, at motionscenteret var dobbelt så stort.

- Vi bøvler stadig med vand på Ribe BK’s bane 1, og det skal vi have gjort noget ved. Vi vil gerne have et par paddelbaner, som er en af de sidste nye trends. Det er vigtigt, at vi hele tiden har fingeren på pulsen, og vi skal vide, hvad det er, brugerne gerne vil have.

- Vi vil gerne have en lidt mere åben administration, så vi bliver mere synlige overfor vores brugere. Vi ønsker også at få sat en pyllon op på Sportsvej, så folk hele tiden kan se, hvad vi har gang i, og hvad der sker her i centeret. Forhallen er ikke helt, som vi kunne tænke os. Det er tåleligt at sidde herude, men der er ikke det rigtige miljø.

Jørgen oplever, at tiderne ændrer sig, og det er ikke længere kun er unge mennesker, der bruger fritidscenteret. Sundhedsbølgen giver flere kunder i alle aldre, og der er efterhånden mennesker i centeret fra tidlig morgen til sen aften.

Annonce

Er blevet det store festhus

Antallet af fester i Ribe Fritidscenter er steget markant, siden der blev lavet nyt køkken, og der er samtidig kommet flere musikalske arrangementer med levende musik, som senest hvor centeret var fyldt til Queen Machine.

- Vi er rigtig gode til at afholde både små og store fester, og det mærker vi godt på efterspørgslen. Vi er på den måde blevet et meget mere levende center, hvor der hele tiden er rigtig mange gæster, og det glæder os naturligvis rigtig meget.

- Det er noget særligt, at vi har holdt ved at afholde Kandis julefrokost i 18 år, at der hver uge kommer flere end 200 til Idræt om dagen, og at vi havde fuld hus til Brødrene Olsen lige efter de havde vundet Melodi Grand Prix. Det er altid noget særligt, når vi er med til at give folk en god fest, ligesom det er sjovt, når hallen fyldes til Ribe HK’s elitestævne - og så er det jo også rart, når Ribe-Esbjerg HH spiller hjemmekampe her hos os, siger Jørgen Th. Jepsen.

Centerleder Jørgen Jensen fylder 60 år den 12. december. Foto: Bo Maimburg
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce