Annonce
Ugeavisen Ribe

Jeanette fra Ribe har 40 års jubilæum

Jeanette Christensen har 40 års jubilæum i Danske Bank. Foto: Bo Maimburg
Jeanette Christensen har 40 års jubilæum i Danske Bank, og hun elsker stadig jobbet - specielt kunderne og kollegaerne.
Annonce

Ribe: Lørdag den 1. august har Jeanette Christensen 40 års jubilæum i Danske Bank. Hun var kun 18 år, da hun blev ansat i banken, og derfor er hun jo en meget ung 40 års jubilar.

Jeanette har altid haft en særlig kærlighed for arbejdet med penge og tal, og det var årsagen til,  at hun som helt ung kom i praktik i Ribe Kommunes Skatteforvaltning, og det var et ophold, hun nød meget.

Men hendes far, Jens Christensen, var borgmester i Ribe, og han mente ikke, det var så passende, at hans datter var ansat i kommunen.


Vi er gået fra, at det meste var manuelt til, at alt i dag foregår på en skærm. Men kundekontakten er der stadig, og det bedste ved jobbet er at kunne hjælpe kunderne med at opfylde deres drømme og ønsker.

Jeanette Christensen


- Jeg kunne godt mærke på min far, at han ikke var så begejstret for, at jeg søgte arbejde i kommunen. Det lyttede jeg selvfølgelig til, men jeg havde et stort ønske om at arbejde med penge og tal, og det var årsagen til, at jeg valgte at søge ind i en bank. Og det har jeg bestemt ikke fortrudt, for jeg elsker stadig at gå på arbejde, siger Jeanette Christensen.

Annonce

Savnede Ribe

- Da jeg var udlært her i Ribe, ville jeg gerne til en lidt større by, og jeg kom derfor videre til bankens afdeling i Gellerup. Men det var noget af et kulturchock, og det var en meget stor omvæltning i forhold til arbejdet her i byen. Jeg havde samtidig fået en kæreste i Ribe, så der gik ikke lang tid, inden jeg vendte hjem. Jeg tror, at jeg både savnede byen og min kæreste Bent, og så var der jo ikke andet at gøre end at finde et arbejde i en bank i nærheden af Ribe.

Jeanette Christensen

Jeanette er gift med Bent, og de har sammen sønnen Thomas, og så har hun to bonusbørn. Hun blev ansat i Danske Provinsbank i Ribe, der dengang lå på Overdammen i bygningen, der i dag huser Ny Form. Hun var i to år i Provinsbanken i Gellerup, skiftede så til Provinsbanken i Brørup, inden hun kom til Provinsbanken i Gredstedbro. Da de lukkede den afdeling, kom hun tilbage til afdelingen i Ribe. Efter flere fusioner er hun nu endt i Danske Banks afdeling i Ribe.

Jeanette kom først til Provinsbanken i Brørup, inden hun skiftede til Gredstedbro, hvorefter hun til sidst atter havnede i Ribeafdelingen.

Annonce

Elsker kunderne

- Der er sket rigtig meget igennem årene, og arbejdet har udviklet sig på mange områder. Vi er gået fra, at det meste var manuelt til, at alt i dag foregår på en skærm. Men kundekontakten er der stadig, og det bedste ved jobbet er at kunne hjælpe kunderne med at opfylde deres drømme og ønsker.

- Og jeg har et rigtig godt forhold til alle mine kollegaer, og det gode samarbejde er en stor glæde ved jobbet. Jeg har haft mange forskellige chefer i løbet af årene, og det har hver gang været en god oplevelse at få en ny chef. De kommer hver gang med noget nyt, og det har givet jobbet nye udfordringer, siger Jeanette Christensen.

Når Jeanette har fri, bruger hun tid sammen med familie og gode venner, og så er hun glad for at nyde og arbejde i haven.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce