Annonce
Ugeavisen Ribe

Jesper tager trin op: Starter som afdelingsdirektør i bank i Ribe

Jesper Hundebøll Fabrin skal nu stå i spidsen for en bankfilial i Skjern Bank med i alt ti ansatte. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Jesper Hundebøll Fabrin er ansat som ny afdelingsdirektør i Skjern Banks Ribefilial.
Annonce

Ribe: Tirsdag den 1. oktober er skiftedag for både Skjern Bank i Ribe samt for 31-årige Jesper Hundebøll Fabrin. Fra denne dag kædes de to nemlig sammen, idet Jesper er ansat som ny afdelingsdirektør i stedet for Conny Lauridsen. Skjern Bank i Ribe får hermed en lokal mand og trods den unge alder en særdeles erfaren bankmand.

- Jeg har altid haft en ambition om at blive leder, så det er klart et skridt op for mig, og jeg er taknemmelig for, at Frøs har hjulpet mig til at udvikle mig til den bankmand, jeg er blevet, siger Jesper Hundebøll Fabrin, der har arbejdet ti år hos Frøs Herreds Sparekasse, blandt andet som privatrådgiver i Ribe.

Han understreger desuden, at værdierne i Skjern Bank passer ham rigtig godt.

- Jeg kan identificere mig med deres værdier om at være en lokal og nærværende bank, og jeg kan også godt lidt, at man går op i at lave individuelle løsninger til kunderne, siger Jesper, der også sætter pris på at komme tilbage til Ribe for at arbejde

Kort om Jesper

Jesper Hundebøll Fabrin er 31 år og gift med Rebekka. De har to børn, Hjalte på knap fire år og Emil på halvandet år, og de bor i Lustrup.

Jesper har siddet fem år som privatrådgiver i Frøs i Ribe og derefter fem år som erhvervsrådgiver i Frøs' erhvervscenter

Der holdes et åbent hus i Skjern Bank, hvor man kan komme og hilse på Jesper, den 11. oktober mellem klokken 14 og 17.

Annonce

Den rette mand

Det skræmmer ikke Jesper Hundebøll Fabrin, at han nu skal være leder.

- Bankfagligt føler jeg mig godt klædt på, så på det område er jeg ikke nervøs. Og heldigvis skal lederdelen bygges på stille og roligt, hvor jeg også kan sparre med flere kollegaer. Jeg har en stor ambition om, at vi fortsat vil have en afdeling, der fungerer godt, siger han.

Hos ledelsen i Skjern Bank er man heller ikke i tvivl om, at man har fået fat på den rette mand.

- Jesper kan komme langt med det gåpåmod og den tilgang, han har til mennesker, og så er det også dejligt at få en anfører, der er så lokalt forankret, som Jesper er, lyder det fra Carsten Allerslev, der er underdirektør i Skjern Bank.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce