Annonce
Ugeavisen Ribe

John har fået varmen ved at opkøbe Jørgen

John Christensen tv. er indehaver af Lundtofte Maskinservice. Han har opkøbt Jøno Montage, som Jørgen Olesen th har haft i 18 år. Så nu kan Lundtofte også servicere varmeanlæg. Foto: Nina Møller.
Lundtofte Maskinservice udvider sin ekspertise på landbrugsmaskiner. Firmaet har opkøbt varmeeksperten Jøno Montage, så nu servicerer Jørgen Olesen Lundtoftes landbrugskunders varmeanlæg.
Annonce

RIBE: John Christensen kan prale af, at hans firma Lundtofte Maskinservice har været Gazellevirksomhed tre år i træk og gennem 22 år har serviceret landbrugsmaskiner på stort set alle områder. Nu kan han også sætte flueben ved varme, for fra 1. juli har Jørgen Olesens Jøno Montage været del af Lundtofte Maskinservice.

- Vi er autoriseret på VVS, men VVS og varme er to vidt forskellige ting, og da vi kunne få fingrene i en ekspert, var det oplagt at købe Jøno Montage. Vi får en bredere vifte, nu hvor vi også kan hjælpe vores landbrugskunder med deres varmeanlæg, fortæller John Christensen, indehaver af Lundtofte Maskinservice.

- Varmeanlæg er en kompliceret ting, og derfor er det et scoop at have fået Jørgens ekspertise.

Opkøbte Jørgen Olesen supplerer:

- Det var interessant for mig, fordi jeg havde for mange opgaver til én mand, men for lidt til to, så enten skulle jeg lukke ned eller ansætte, og det sidste havde jeg ikke mod på. Og så var papirarbejdet også begyndt at vokse, siger han.

- Vi får en bredere vifte, nu hvor vi også kan hjælpe vores landbrugskunder med deres varmeanlæg

John Christensen, indehaver af Lundtofte Maskinservice

Annonce

Stor ekspertise

Det er klart, at dyrskuet i år også vil være en anledning til at fortælle om "ægteskabet" mellem de to firmaer, og på Ribe Dyrskue vil Lundtofte Maskinservice blandt andet udstille to kedeltyper, som kan klare op til 600 kilowat. De kommer fra den østrigske producent Windhager, som Jørgen begyndte at forhandle i 2018. Jørgen Olesen kommer også til at stå for at regne på tilskud for kunderne i forhold til de offentlige energiforbedringstilskud.

- Vores force er, at vi er så mange med hver vores ekspertise. Vi er 15 mand i alt, inklusive kontormedarbejderne. Vi har ni servicebiler og en lastbil med kran, fortæller John.

Noget af det, som er oppe i tiden, er vandingsanlæg, der ikke mindst sidste år gik som varmt brød og er blevet en betydelig del af Lundtofte Maskinservices forretning.

- Når det regner, giver det tit kun to-tre millimeter, men det hjælper jo ingenting, hvis vi er 30-40 millimeter i underskud. Så derfor er anlæggene nødt til at køre, selv på en dag, hvor det regner, fastslår John Christensen.

Så nu er Lundtofte Maskinservice ved at kunne servicere landmændene hele vejen rundt. Foruden vedligehold og reparation af stort set alle landbrugsmaskiner samt egenproduktion af fodervogne, kan firmaet nu også servicere sine kunders varmeanlæg.

Brødtekst

Fakta

Lundtofte Maskinservice er grundlagt i 1997 og forhandler af egenproduktion af fodervogne, og forhandler desuden vandingsanlæg og strøvogne. De sælger også brugte maskiner og udfører autoriseret VVS-arbejde. Med opkøbet af Jøno Montage kan Lundtofte Maskinserice nu også servicere kundernes varmeanlæg. Jørgen Olesen, som har haft Jøno Montage i 18 år, har erfaring med pilleanlæg, stokerfyr, jordvarme, solvarme og varmepumper.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce