Annonce
Ugeavisen Ribe

Jonna blev fejret for 40 år på katedralskolen: Nu vil hun have de 50 år med

Det var en glad og stolt Jonna Bloch, der blev hædret for 40 års trofast tjeneste. Foto: Bo Maimburg
Jonna Bloch fik mandag overrakt Hendes Majestæt Dronning Margrethes fortjenstmedalje i sølv for 40 års trofast tjeneste. Og det var en populær medarbejder, der fik hæderen.

Ribe: Mandag var en stor dag på Ribe Katedralskole. Jonna Bloch, der er en af skolens betroede medarbejdere, fik overrakt Hendes Majestæt Dronning Margrethes fortjenstmedalje i sølv for 40 års tro tjeneste.

Og det var en glad og beæret Jonna Bloch, der modtog hæderen.

Det har været 40 fantastiske år, og jeg er virkelig glad for at være her på stedet, hvor jeg er tæt på både medarbejderne og de unge studerende. Jeg har bestemt ikke planer om at stoppe, for jeg har jo mange år på arbejdsmarkedet endnu. Det er da slet ikke utænkeligt, at jeg bliver ved så længe, at jeg kan runde 50 år

Jonna Bloch


Annonce

- Det er da klart, at jeg er stolt af at modtage hæderen, og jeg er også glad for de pæne ord, som mine to chefer, rektor Kristian Bennike og administrationschef Susanne Elstrøm, sagde i deres begrundelse for at have indstillet mig. Det har været 40 fantastiske år, og jeg er virkelig glad for at være her på stedet, hvor jeg er tæt på både medarbejderne og de unge studerende. Jeg har bestemt ikke planer om at stoppe, for jeg har jo mange år på arbejdsmarkedet endnu. Det er da slet ikke utænkeligt, at jeg bliver ved så længe, at jeg kan runde 50 år, for jeg kan faktisk først gå på pension om ti år, siger Jonna Bloch.

40-års jubilaren startede som elev på Ribe Amt, hvor hun også har arbejdet med uddannelse. Ribe Katedralskole var dengang en amtsinstitution. Ved kommunesammenlægningen blev katedralskolen en selvejende institution, og i den forbindelse blev hun flyttet med ind på Ribe Katedralskole, og det har hun været glad for.

- Da jeg var på Ribe Amt, gik jeg længe og drømte om at komme tættere på de studerende. Og det kom jeg, og det har passet mig rigtig fint, siger hun.


Opgaver er i gode hænder


Jonna Blochs primære opgave er økonomi og løn, ligesom hun også tager sig af SU og alle de opgaver, der dukker op.

Det er alt sammen opgaver, som hun, ifølge rektoren har helt styr på, og det glæder skolens ledelse.

- Det giver en masse tryghed, at vi har en medarbejder som Jonna Bloch siddende i administrationen, for vi ved, at der er styr på de arbejdsopgaver, som hun har med at gøre. Hun er god til at kommunikere med medarbejderne, og hun har samme gode tag på vores studerende, siger Kristian Bennike.


Jonna Bloch

Jonna er 58 år, hun er gift med Henning, og parret der bor i Gørding har sammen tre børn. Hun blev ansat på Ribe Amt for 40 år siden, og hun har i alt været ansat i institutionen i 40 år. De seneste 27 år har været med fokus på uddannelse.


Rektoren roste hende også for hendes evne til altid at have overskud til at tænke på medarbejdernes ve og vel. Det er altid hende, der sørger for, at medarbejdere, der skal på kursus eller ekskursioner, også har forplejning med.Jonna Bloch fik Hendes Majestæt Dronning Margrethes fortjenstmedalje overrakt af Kristian Bennike. Og det skete for 40 års tro tjeneste. Foto: Bo Maimburg


- Du møder også altid os alle med et smil og en latter, og det er jo en god egenskab. Du har været med til at sikre, at fusionen mellem Ribe Handelsgymnasium og Ribe Katedralskole gik godt, og det er vi mange, der har været rigtig glade for, siger Susanne Elstrøm.

Annonce
Ugeavisen Ribe

Nu kan alle flygtninge komme gratis på museum: Der er fribilletter til alle uanset, hvor de kommer fra

Annonce
Ugeavisen Ribe

Et langt arbejdsliv slutter: Nu skal domprovsten genopdage sig selv

Annonce
Ugeavisen Ribe

Intet mindre end et scoop: Langgaards flygel fra 1890 er kommet hjem

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Ribe er et knudepunkt for erhvervsbiler: Alle byens bilhandlere deltager i stor erhvervsbil-dag

Ugeavisen Ribe

Efter fire års pause: Vadehavsdagen vender tilbage til Darum

Ugeavisen Ribe

Lokale ildsjæle står sammen om deres forening og fest

Ugeavisen Ribe

For 52 år siden blev de smedet sammen: Nu bliver byfesten også til jubilæumsfest

Ugeavisen Bramming

Kommunen er snart klar med strategisk varmeplan

Ugeavisen Ribe

Øl, fest og hornmusik for fuld knald til tilbagevendt Tulipanfest: Nu lurer ny rekord i luften

Ugeavisen Ribe

Kong Christian til hest lavet af 30.000 servietter: Tulipankongerne fra lille landsbysamfund sejrede igen igen, som de har gjort stort set hvert år siden 1992

Ugeavisen Ribe

Se billedserien mit bier, dirnd'l und geilen lederhosen: Tyrolerne vendte tilbage til Danmarks største tyrolerfest

Annonce