Annonce
Ugeavisen Ribe

JRJ Anlægsgartner dropper nyt domicil ved Ribe

Efter Jesper Rohr Jørgensen købte grunden på Varde Hovedvej i marts 2018, har den fået lov at stå som billedet helt frem til nu. Og der laves ikke mere arbejde, fordi han med virksomheden JRJ Anlæg har besluttet at opføre firmadomicil et andet sted. Arkivfoto.
Anlægsgartner Jesper Rohr Jørgensen har besluttet at droppe byggeriet af nyt firmadomicil på Varde Hovedvej nord for Ribe. Årsagen er, at behandlingen af en klage fra Danmarks Naturfredningsforening er forsinket yderligere otte måneder.
Annonce

Ribe: Der er planeret, og på hegnet omkring grunden hænger et skilt med JRJ Anlægsgartner, men der kommer ikke til at blive et nyt domicil for virksomheden på denne grund på Varde Hovedvej nord for Ribe.

Indehaver Jesper Rohr Jørgensen har nemlig droppet planerne knap tre år efter, han købte grunden. Grundet en stribe forsinkelser og klager har han ikke kunnet få lov til at sætte gang i byggeriet, og nu kaster han altså håndklædet i ringen.

- Nu gider jeg ikke mere. Nu lader jeg huset på grunden stå og forfalde og gro til, siger han.

Den seneste klage i projektet blev indgivet for mere end et år siden, da Danmarks Naturfredningsforening Esbjerg ikke ville være med til, at Esbjerg Kommune gav Jesper Rohr Jørgensen dispensation til en bro over den lille Hillerup Markkanal. Broen skulle ellers sikre en indkørsel til domicilet via en markvej.

Dengang endte klagen på bordet hos Natur- og Miljøklagenævnet, og selv om de har haft klagen liggende i mere end et år, så har nævnet meddelt, at der går yderligere otte måneder, før klagen er afgjort. Og det vil Jesper Rohr Jørgensen ikke vente på.

Sådan skulle det nye firmadomicil have set ud på Varde Hovedvej, men efter mere end tre års ventetid bliver det nu ikke til noget. Illustration: Arkitekttegnestuen Tauman

- Nu gider jeg ikke vente mere. Nu har jeg spildt omkring 1,5 millioner kroner, en masse arbejdskraft og tid på projektering, kloak med mere i tre år, og dette skulle jo have været afgjort for længe siden. Derfor stopper jeg herude, og er i gang med at starte et nyt byggeri op et andet sted, siger Jesper Rohr Jørgensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce