Annonce
Ugeavisen Ribe

Kæmpeordre til bilforhandler: CB Auto har færdiggjort firmaets største enkeltordre nogensinde

I disse dage bliver 140 biler af mærket Renault Capture leveret fra CB Auto i Ribe til Tønder Kommune. Foto: Martin Franciere
Som autoriseret Renault-forhandler afleverer CB Auto i Ribe om få dage firmaets største enkeltordre til dato, når virksomheden sender ikke færre end 140 biler af mærket Renault Captur til Tønder Kommune.
Annonce

Ribe: Det er ikke første gang, at Christian og Anders Brandt - indehavere af CB Auto i Ribe - leverer store portioner af biler. Det har de gjort før til både Flextrafik og Tønder Kommune. Men det er første gang, at leverancen er så stor, som det er tilfældet denne gang.

Og endnu en gang er køberen Tønder Kommune, men denne gang leveres ikke færre end 140 spritnye Renault Captur. Farveopdelt og en leverance bestående af både diesel- og benzinbiler.

- Det er den største enkeltordre, vi har haft nogensinde, og jeg er sikker på, at det personale, der skal køre i bilerne, bliver meget glade for den nye Captur, siger en meget tilfreds Christian Brandt fra CB Auto, der har arbejdet på denne særlige ordre i nær ved et år.

Annonce

Stop for produktionen

Farverne i handlen betyder, at sygeplejen kommer til at køre i koksgrå biler, der er sølvfarvede biler til hjemmeplejen og hvide til administrationen, og egentlig skulle de 140 biler have været leveret tidligere. Men på grund af Corona og efterfølgende stop for produktionen på fabrikken i Frankrig blev det efterår, før de nye biler kom til Tønder.

Endnu en ordre

Det er ikke første gang, at CB Auto leverer biler til Tønder Kommune. For fire år siden havde firmaet også en stor ordre til Tønder Kommune, og da drejede det sig om 120 benzinbiler.

I de næste fire år skal CB Auto servicere og reparere bilerne på værkstedet i Ribe.

- Tønder Kommune kører allerede den gamle Captur, og de har været superglade for bilerne, der har kørt mellem 15.000 og 300.000 km på fire år. Når man leverer biler på denne måde, så har man en såkaldt puljeordning. Det betyder, at bilerne i gennemsnit kan køre 2200 kilometer om måneden. Men det er et gennemsnit – og der er virkelig stor forskel på, hvor mange kilometer, de kører, fortæller en stolt Anders Brandt, mens der også hos Renault Danmark er glæde over den store ordre til Tønder Kommune.

- Kommunerne er ekstremt vigtige for os, og vi har stor erfaring med og viden om deres specielle behov. Faktisk udgør kommunerne 20 procent af hele vores flådesalg, fortæller adm. direktør i Renault Danmark, Yana Minenko.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce