Annonce
Ugeavisen Ribe

Køb to helt unikke Ribeure og støt en god sag

Henrik Skjønnemand sælger de sidste Ribeure, og alle de penge, der kommer ind, skal gå til Ribe Historie- og Aktivitetspark. Foto: Bo Maimburg
Man kan nu købe de eksklusive Ribeure, der alle har nummer et, i parvis. Og samtidig støtter man Ribe Historie- og Aktivitspark.

Ribe: Guldsmedjen i Ribe, Henrik Skjønnemand, har haft stor succes med salget af Ribeure som han satte i produktion, da Ribe blev kåret til Europas smukkeste mindre destination for en del år siden.

Han har nu otte ure tilbage, der alle er nummererede og han har gemt nummer et i hver serie. Tidligere forsøgte han uden held at sælge alle otte ure i én pakke, men nu vil han sælge dem parvis, mens hele overskuddet fortsat vil gå ubeskåret til Ribe Historie og Aktivitetspark der skal opføres ved Ribe Fritidscenter.

Urene sælge i sæt bestående af et herre- og et dameur i stål eller forgyldt og med sort eller hvid urskive.


Det er de uigenkaldelig sidste Ribeure, jeg sælger, og alle de penge der kommer ind går ubeskåret til Ribe, og det gode initiativ med at etablere Ribe Historie og Aktivitetspark ved Ribe Fritidscenter.

Henrik SKjønnemand


- Det er de uigenkaldelig sidste Ribeure, jeg sælger, og alle de penge der kommer ind går ubeskåret til Ribe, og  det gode initiativ med at etablere Ribe Historie og Aktivitetspark ved Ribe Fritidscenter. Da jeg satte urene til salg var der kø foran butikken, og der var rigtig mange der gerne ville købe nummer et. Men jeg gemte urene, og nu skal de sælges og pengene skal gå til et godt formål, siger Henrik Skjønnemand.

Hvis man ønsker at købe et sæt af Ribeurene, skal man bare komme ind i butikken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce