Annonce
Ugeavisen Ribe

Karismatisk musiker gæster Ribe

Troels Trier gæster Danhostel i efteråret.
Annonce

Ribe: Den 80-årige Troels Trier gæster Danhostel til efteråret, fredag den 2. oktober.

Det bliver en aften, hvor der bydes på musik og fortællinger fra et langt liv samtidig med, at han vil fremvise sine kunstværker. Troels Trier er en meget aktiv billedkunstner, og det fylder meget i hans liv i dag.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at få besøg af Troels Trier, som er en stor kapacitet og en meget farverig kunstner. Jeg kan ikke mindes, at han har været i Ribe, og han har selv ønsket at spille i Ribe. Det er jo fedt, at en mand på 80 år stadig har lysten til at være aktiv med sin musik og sin kunst, siger Claus Pedersen fra Danhostel.

- Jeg glæder mig til at kunne give folk en oplevelse, og jeg vil dække hyggeligt op ved runde borde, så folk kan også vælge at spise inden arrangementet.

- Troels Trier er en mand som mange er begejstret for, og han har jo en meget spændende fortid i blandt andet Røde Mor og sammen med Rebecca Brüel. Jeg er slet ikke i tvivl om, at han har noget på hjerte. Med to gange en times underholdning, så han er klar på at give folk en stor oplevelse, siger Claus Pedersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce