Annonce
Ugeavisen Ribe

Kendt Riberestaurant genåbner: Alt er ved det gamle på Peking House

Tien Pham er ved at gøre buffeten klar til kunderne. Foto: Bo Maimburg
Nu genåbner Peking House, og den store restaurant er klar til at tage imod kunderne med deres populære asiatiske retter.

Ribe: For omkring et års tid siden satte indehaveren af Peking House, Tien Pham, restauranten til salg.

Salget var tæt på at lykkes, men mavefornemmelsen var der ikke, så Tien Pham droppede handelen, og nu genåbner restauranten efter coronanedlukningen. De seneste måneder har man solgt take away, men restauratøren glæder sig til at byde kunderne velkommen igen ved bordene.

Peking House genåbner i dag, onsdag. Foto: Bo Maimburg

- Jeg var meget tæt på at sælge restauranten, for der var stor interesse hos flere købere, men jeg kunne bare mærke, at det ikke føltes rigtigt. Vi har haft 27 fantastiske år med Peking House i Ribe, og det virkede bare forkert at sælge restauranten. Specielt efter jeg læste alle de flotte kommentarer, vi fik på Facebook. Så nu er vi genåbnet, og jeg glæder mig rigtig meget til at vores mange trofaste kunder kommer tilbage i restauranten, siger Tien Pham.

Annonce


Jeg var meget tæt på at sælge restauranten, for der var stor interesse hos flere købere, men jeg kunne bare mærke, at det var forkert. Mavefornemmelsen var der ikke.

Tien Pham


- Jeg kan mærke, at der er mange, der har savnet vores gode buffet, så jeg glæder mig til at servere alle de gode retter. Alt er ved det gamle, selvom der jo selvfølgelig er nogle coronahensyn, vi skal tage, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Henrik fra Hviding er stolt over at være hjerteløber: - Der er ikke noget, der er større end at være med til at redde liv

Annonce