Annonce
Ugeavisen Ribe

Klar til ny sæson: Ribe Camping er opgraderet med ny receptionsbygning

Arbejdet med Ribe Campings nye hovedbygning er næsten færdigt, og resultatet er blevet flot og markant anderledes end den tidligere hovedbygning. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Der er fuldt booket i påsken og tæt på fuldt booket til sommer hos Ribe Camping. Og gæsterne ankommer til en plads med et helt nyt indgangsområde.

Ribe: Hvis man besøgte Ribe Camping i 2020 og gør det igen i år, er der rigtig meget, som ser anderledes ud.

Op mod sæsonstarten i den kommende weekend er en ny hovedbygning med reception, butik og café samt en ny servicebygning. Med en kombineret sort og træfarveret facade adskiller det sig en hel del fra de øvrige bygninger, ligesom bygningen er rykket omtrent 10 meter længere ud mod Farupvej.

- Det er blevet super godt, og man må jo sige, at det har fået et hak opad. Bygningerne var nedslidte, og vi ville gerne have, at udseendet matchede stilen andre steder i Ribe. Især servicebygningen giver gæsterne en bedre oplevelse, og når de får det, så kommer de ofte igen, fortæller den ene af de to ejere, Anne Schested Hansen.

Anne Schested er sammen med de ansatte Camilla og Marie klar til at tage mod gæsterne i en helt ny og flot reception. Foto: René Aunsbjerg Fogh

Hun understreger, at det seneste års coronapandemien faktisk har givet dem plads og mulighed til at lave denne investering i pladsen.

Nye receptions- og servicebygninger

Den nye hovedbygning rummer både reception, kiosk, lager og café. Uden caféen er den 220 kvadratmeter i stueetagen og er dermed omtrent dobbelt så stor som den forrige receptionsbygning. Ovenpå skal familien selv flytte ind.

Den nye servicebygning har som noget nyt fået et opholdsrum til gæsterne, mens køkkenet er helt nyt. Yderligere er der kommet en række nye toilet- og baderum, hvor man blandt andet har sørget for at få campingpladsens logo sat ind i afløbsristen.

Til sidst er ti eksisterende sæsonpladser omdannet til komfortpladser med direkte vandforsyning og -tryk. Det er nemlig noget, som mange gæster efterspørger.

CM Byg beliggende i Gredstedbro har været totalentreprenør på byggeriet.

- Det var en del af vores oprindelige fem års plan, da vi købte pladsen, at der skulle komme en ny hovedbygning, og vi er glade for, at det nu er blevet fuldført, siger hun.

Annonce

Gæster vender tilbage

Hun og ægtefællen Jonas Grønbech Sørensen har en god mavefornemmelse forud for sommer nummer to under coronapandemien.

- Vi har det seneste år lært at være omstillingsparate, men det tegner lovende i år. Vi er næsten fuldt bookede til sommer, og vi kan se, at der er mange fra Sjælland, som var her sidste år og vender tilbage eller er nye på pladsen. Derfor håber vi på, at vi kan få noget vejr, der giver gæsterne mulighed for at få gode oplevelser i området, siger Anne Schested Hansen, som både kan glæde sig over en fuldt booket påskeuge og en vinterperiode, som aldrig er set bedre.

Anne Schested Hansen ser frem til, at gæsterne kan tage det meget større køkken i brug i den nye servicebygning. Foto: René Aunsbjerg Fogh

- Det gør så, at vi formentlig får endnu en sæson med primært danske gæster, men det jo glædeligt, at mange har lyst til at komme til Ribe for at holde ferie, siger hun.


Vi er næsten fuldt bookede til sommer, og vi kan se, at der er mange fra Sjælland, som var her sidste år og vender tilbage eller er nye på pladsen.

Anne Schested Hansen


I servicebygning er der blevet skrevet Ribe Camping i afløbet. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce