Annonce
Ugeavisen Ribe

Klaus Sandfeld valgt som folketingskandidat

Tak for tilliden, sagde Klaus Sandfeld til de fremmødte delegerede. Tak for kampen, sagde han til medkandidaten, H.O. Sørensen, der kvitterede med et tillykke. Foto: Kirsten Enevoldsen
Tæt opløb mellem to kandidater, der bejlede til posten som V-kandidat i Esbjerg Omegnskreds.
Annonce

DARUM: Klaus J.B.W. Sandfeld, 55 år og fra Ribe, er Venstres nye folketingskandidat i Esbjerg Omegnskreds. På et – i hvert fald i corona-tider – velbesøgt opstillingsmøde i Darum Kultur- og Fritidscenter vandt han knebent – med 35 stemmer mod 31 – over den anden bejler til posten, direktør og landmand Hans Otto Sørensen fra Ullerup ved Skærbæk.

Inden stemmerne blev afgivet gav de to kandidater svar på spørgsmål om emner som højspændings-masterne ned gennem det vestlige Jylland, hvis linjeføring også går gennem omegnskredsens territorium, udlændinge-problematikken, omskæring af drengebørn, infrastrukturen, hvor både klapbroen og A11 fik en tur, ældrepleje, skolepolitik og daginstitutions-området m.m.

Annonce

Kommunalvalg skal øge kendskab

Oven på valget tilkendegav Klaus Sandfeld, at han var lettet og glad. Samtidig understregede han, at nu skulle han gribe chancen. Dog vil han få brug for en bredere kredsbestyrelse, der skal hjælpe ham med at åbne døre og dække ham af i omegnskredsens yderområder. Yderligere vil han bruge næste års kommunalvalg til at gøre opmærksom på sig selv.

- Jeg stiller også op til kommunalvalget, så jeg kommer ikke til at stille mig ud på en sidelinje og vente på folketingsvalget. Jeg vil bruge kommunalvalget til at blive yderligere eksponeret. Jeg ved, at chancen for at blive valgt til Folketinget er der, men jeg skal arbejde stenhårdt for det. Vi trænger virkelig til en lokal Venstrekandidat for Ribeområdet, siger Klaus Sandfeld.

Valget i Darum

Afstemningen foregik både ude og inde, idet medlemmer, der af corona-grunde ikke ønskede ikke havde mod på at komme indenfor, havde mulighed for at stemme uden for salen, før selve mødet begyndte. Det valgte 24 medlemmer. Inden for sad 43 medlemmer.

I alt blev der afgivet 67 stemmer – fordelt med 35 til Klaus Sandfeld, 31 til Hans Otto Sørensen og en blank.

Arrangementet blev styret af Laurids Schack, formand for omegnskredsen, og tidl. borgmester i gl. Bramming Kommune, Karl Christian Knudtzen.

Han er til daglig business develop manager i virksomheden Hydro. Og netop disse erfaringer gør, at erhvervslivet også er et vigtigt område for ham politisk.

- Derudover er det vigtigt, at turismen og landbruget får konkurrencemæssigt gode forhold, og jeg mener også, at det er vigtigt med rent drikkevand, siger Klaus Sandfeld.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce