Annonce
Ugeavisen Ribe

Kolvig og Den gamle arrest genåbner onsdag

Tobias Skovmose ser frem til at genåbne både Den Gamle Arrest og Kolvig. Foto: Bo Maimburg
Indehaveren af Kolvig, Brorsonsminde og Den gamle arrest, Tobias Skovmose, ser frem til genåbningen i denne uge.

Ribe: Fra onsdag den 21. april er det igen muligt at besøge de lokale restauranter, og Tobias Skovmose ser frem til at invitere folk indenfor på både Kolvig og Den gamle arrest.

- Jeg er klar til at åbne begge restauranter, og selvom jeg oprindelig kun har planlagt at åbne for udeservering er jeg nu også klar indenfor, siger Tobias Skovmose.

Han er klar med et helt nyt koncept på Den gamle arrest, hvor bespisningen får status af cafe.

Annonce

- Jeg har ændret konceptet på Den gamle arrest, så det bliver en klassisk cafe, hvor der søges inspiration i maden, som fanger ofte får i en arrest. Så der kommer selvfølgelig grød, ligesom man også kan købe fængselsbetjentenes mad. Når vi holder aftenåbent kan kan man få den store fem retters menu, som man ellers kun serverer for fængselsinspektøren, fortæller Tobias Skovmose.

- Vi er også klar på Kolvig, hvor vi har finjusteret menukortet. Jeg har ansat en del nye medarbejdere efter, vi har udvidet, og jeg er sikker på, at vi kan give alle en god oplevelse. Vi er i fuld gang med at oplære nye medarbejdere, så de bliver klar til genåbningen.

- Pladsen er begrænset på Kolvig, men vi har jo også gode muligheder for udendørs servering, for det havde vi jo forberedt os på. Vi har nogle gode parasoller, hvis det drypper lidt, og vi har varmeapparater hængene på væggene, så terrassen kan være helt overdækket. Vi har også indkøbt helt nye havemøbler, så jeg føler, at vi er klar, siger han.


Jeg har virkelig savnet at have åbent, og det har været rart at komme i gang med forberedelserne. Vi har hele tiden arbejdet hen imod at vi kunne tilpasse os de retningslinjer der er kommet, så vi bliver klar til at genåbne.

Tobias Skovmose


- Jeg har virkelig savnet at have åbent, og det har været rart at komme i gang med forberedelserne. Vi har hele tiden arbejdet hen imod, at vi kunne tilpasse os de retningslinjer der er kommet, så vi bliver klar til at genåbne. Jeg er da sikker på, at vi får nok at lave, for jeg kan mærke, at kunderne har savnet os, siger Tobias Skovmose, der allerede har modtaget mange bordbestillinger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce