Annonce
Ugeavisen Ribe

Kompetent træner overtager Ribe BKs serie 1 hold

Klaus Nielsen (i midten) er ny træner for serie 1 holdet i Ribe BK. Han får Jacob Hansen (t.h.) som assistent, mens Casper Thøgersen skal være træner for serie 4 holdet. Privatfoto
Klaus Nielsen er ny Serie 1 træner i Ribe BK, hvor man ser ham som en kapacitet, der kan videreudvikle holdet.
Annonce

Ribe: Den hidtidige træner for serie 1-holdet i Ribe BK, Kristian Bendixen, stoppede på posten efter efterårssæsonen, og nu har klubben så fundet hans afløser.

Sportsudvalget har efter en grundig rekrutteringsproces, hvor flere kandidater sågår selv budt sig til, tegnet en toårig kontrakt med Klaus Nielsen.

Sportschef i Ribe BK, Lars Kviesgaard, uddyber:

- Jeg er enormt begejstret for, at det er lykkes at tilknytte Klaus som vores kommende cheftræner. Han har i vores samtaler bekræftet os i, at han er den helt rette profil til at sikre klubbens fortsatte fremdrift. Han har erfaringen, personligheden og de fodboldfaglige kvaliteter, som vi har søgt. Jeg tør godt sige, at det er en kæmpe trænerkapacitet, så vi forventer os meget af samarbejdet. Vi er overbevist om, at Klaus er manden, som kan videreudvikle holdet og den enkelte spiller og samtidig præge klubben i den sportslige retning, som vi ønsker, siger han.

Klaus Nielsen kommer til Ribe BK med et flot CV i hånden, da han blandt andet har været jyllandsserietræner i Vejen SF og Varde IF, ligesom han de seneste seks år har været tilknyttet trænerteamet omkring divisions-/danmarksserieholdet i Varde IF.

Ud over Klaus Nielsen har klubben lavet en aftale med Casper Thøgersen, der bliver ny træner for serie 4 holdet, samt med Jacob Hansen, der skal være spillende assistenttræner for serie 1-holdet.

- Jacob og Klaus kender hinanden fra tidligere, da Jacob spillede danmarksserie i Varde. Desuden har det været vigtigt for os at bringe en person ind i trænerteamet, som kender vores kultur og værdierne i Ribe Boldklub. Jacob har en kæmpe passion for klubben, og han er en leder både på og udenfor banen. Kombinationen mellem ham og Klaus er ideel og sikrer os et meget stærkt og kompetent trænerteam, siger Lars Kviesgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce