Annonce
Ugeavisen Ribe

Kongeå Blæseorkester spiller til Ribe by night

Kongeå blæseorkester er klar til at spille til Ribe by nighr. Foto: Karsten Plauborg
Annonce

Ribe: Der er masser af musik i gaden til Ribe by night på fredag, og man vil kunne opleve underholdningen flere forskellige steder i byen.

En af dem, der står klar, er Kongeå Blæserorkester, der spiller gode toner i gågaden fra klokken 14.30 spiller.

Bandet, der har en høj gennemsnitsalder, har været lukket helt ned, da coronaen hærgede, men de er kommet godt igennem og godt i gang igen.

- Vores tubaspiller, Flemming, sendte en forespørgsel til Lægens Bord for at høre, hvornår vi måtte starte op igen med 11 mand. Vi fik at vide, at vi ikke måtte spille med 11 mand på det tidspunkt, men det gjorde nu heller ikke så meget, for vi fik vist vores billede i programmet, og det har givet masser af omtale, fortæller Thomas Hauger, der med sine 76 år er en af de unge drenge i bandet.

De 11 medlemmer – 10 mænd og en kvinde i bandet - er mellem 70-92 år, og de er alle sammen fyldt med stor spilleglæde.


Vi spiller en god blanding af marcher, gode melodier, friske tyrolersange og det der er midt imellem. Vi har et meget bredt repertoire, og vi vælger de livlige numre til dette arrangement.

Thomas Hauger


Bandet spillede en stribe koncerter, da Danmark genåbnede, og koncerterne har virkelig være populære.

- Vi spiller en god blanding af marcher, gode melodier, friske tyrolersange og det, der er midt imellem. Vi har et meget bredt repertoire, og vi vælger de livlige numre til dette arrangement, siger Thomas Hauger, der tilføjer at man øver hver mandag formiddag og samtidig bruger tid på social samvær, da det jo er ligeså vigtigt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce