Annonce
Ugeavisen Ribe

Kongeå HK inviterer til håndboldlegedag

Annonce

Gredstedbro: Samme dag som Danmark spiller sin første EM kamp i håndbold, er der mulighed for, at børn og voksne selv kan spille. Det sker blandt andet i Kongeåhallen, hvor Kongeå HK lørdag den 11. januar er en af flere klubber i landet, der inviterer til Håndboldens Dag.

- Håndboldens dag har til formål at sprede det positive budskab om håndbold som holdsport. Vi vil i Kongeå HK gerne være med til at skabe liv og sammenhold i lokalområdet samt at bidrage til en sund og aktiv hverdag blandt områdets børn og voksne, siger Ann Caroline Hansen, som med et smil tilføjer, at man måske kan ende i fodsporene på landsholdsspiller Henrik Møllgaard, der har spillet i klubben.

På programmet er der håndboldfitness, totalhåndbold, skyde på "Landin", boldtrampoliner og meget andet. Derudover vil der være et hyggerum, hvor de børn, der ikke lige har lyst til at lege med en håndbold, kan tegne, få en håndboldtatovering eller ansigtsmaling.

Håndboldens Dag løber af stablen fra kl. 9.30-12.30, og det er gratis at deltage. Man møder blot op iført indesko eller strømpesokker. Der er rundstykker til de første 100 fra klokken 9.30, inden aktiviteterne begynder klokken 10.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce