Annonce
Ugeavisen Ribe

Kræftens Bekæmpelse: Et år med justeringer og udfordringer

Esbjerg Kommune: 16. marts afholdte Kræftens Bekæmpelse en virtuel generalforsamling, og det skete naturligvis grundet det mere eller mindre nedlukkede Danmark.

Der blev taget afsked med bestyrelsesmedlemmerne, Elmer H. Larsen og Mari Irgens Bøkset, der ikke ønskede genvalg efter henholdsvis otte og 11 års trofast arbejde. Men to nye kom til, og der er optimisme i foreningen.

Det har for foreningen været et år med masser af nedjusteringer og aflysninger på grund af situationen med corona.

- Vi har fået udrettet meget i 2020 trods corona, og det kan vi være stolte af. Det er og har været en fornøjelse at have været formand for bestyrelsen Kræftens Bekæmpelses lokalforening i Esbjerg i nu to år. Bestyrelsen er et fantastisk hold med meget forskellige kompetencer og alle bidrager med et kæmpe engagement for det, vi fælles brænder for. På trods af afskeden med to medlemmer, er vi lykkelige over, at vi kan præsentere to nye medlemmer af bestyrelsen, som har stillet deres kandidatur til rådighed, siger foreningens formand Diana Rank.

De nye medlemmer af bestyrelsen er Morten Topholm fra Ribe, der allerede har markeret sig som initiativtager til Stafet for livet i Ribe, og Jørgen Karsten Nielsen, der har erfaring indenfor sundhedsvæsnet

Bestyrelsen konstituerede sig med: Diana Rank, formand, Bent Peter Larsen, næstformand, Margit Laursen, kasserer, Anja D. Sørensen, frivilligkoordinator, Marianne Rosenbæk, Marlene Hejbøl, sekretær, Morten Topholm og Jørgen Karsten Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce