Annonce
Ugeavisen Ribe

Kræftens Bekæmpelse samler ind digitalt i Ribe

Ulla Sundtoft og resten af bestyrelsen for Kræftens Bekæmoelse i Ribe har valgt at aflyse husstandsindsamlingen.
Annonce

Ribe: Der er mange ting her i det danske samfund, der ikke er som det plejer. Et af dem er den årlige landsindsamling hos Kræftens Bekæmpelse.

Landsindsamlingen skulle have været i april, men den blev aflyst, og nu kommer der den 16. august en alternativ en af slagsen.

Men der kommer denne gang ikke nogen og banker på din dør.

- Vi har i stedet for at lave en husstandsindsamling arrangeret mobilepay på dagen, og der er samtidig en digital indsamling, der foregår over flere dage. Vi har valgt at aflyse husstandsindsamlingen, for vi mener ikke, at vi i disse coronatider kan banke på folks dør, siger Ulla Sundtoft, der står bag indsamlingen sammen med Thomas Petersen og Dorthea Rahbek.

- Vi er rigtig kede af, at vi har måttet aflyse det i år, for det hele tegnede til at blive rigtig godt. Vi har ændret strukturen, så vi med nogle personlige fyrtårne har fået ansvarlige folk, der har fundet indsamlere i eksempelvis mindre byer som Roager og Spandet. Det betyder også, at vi for første gang kunne se frem til en indsamling, hvor vi havde besat alle ruterne.


Vi har valgt at aflyse husstandsindsamlingen, for vi mener ikke, at vi i disse coronatider kan banke på folks dør.

Ulla Sundtoft


Der bliver oprettet en lokal indsamlings begivenhed på Facebook, og den vil medvirke til at øge interessen op mod den 16. august. Hvis man ønsker at støtte indsamlingen kan man 16. august indsætte et beløb på: 938000 via mobilepay der er det lokale nummer.

- Vores fyrtårne vil selv medvirke til at øge interessen for deres indsamling på Facebook, så vi håber på at få et godt resultat, siger Ulla Sundtoft.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce