Annonce
Ugeavisen Ribe

Kreativ kvinde starter blomsterbinderi nær Ribe

Lotte Kjær har startet firmaet ”Det lille blomsterbinderi” fra privatadressen Horslundvej mellem Obbebær og Kalvslund.
Lotte Kjær er sprunget ud som iværksætter med firmaet ”Det lille blomsterbinderi.”
Annonce

Horslund: Igennem de sidste mange år har Lotte Kjær været ansat i forskellige blomsterbutikker. Men hun er nu blevet iværksætter, idet hun har startet firmaet ”Det lille blomsterbinderi”.

Hun vil gerne tilbyde kurser med forskellige temaer, og så vil hun tilbyde kunderne, at de kan få abonnementer med en månedlig buket.


Jeg kan garantere, at hver buket bliver lavet med hjertet, og hver buket er noget særligt, så der kommer ikke nogen form for samlebåndsarbejde.

Lotte Kjær


- Der er tale om en hyggevirksomhed, hvor jeg udelukkende arbejder, fordi jeg synes, at det er sjovt. Tørrede blomster er utrolig populært i øjeblikket, og de holder jo lidt længere, så jeg vil derfor tilbyde kunderne, at de kan få en ny buket en gang hver tredje måned eller en gang om måneden, siger Lotte Kjær.

Hun laver også buketter med friske blomster, og det kan også ske på abonnementsform.

Det lille blomsterbinderi

Lotte Kjær er udannet blomsterdekoratør, og hun har en god erfaring fra forskellige jobs i branchen. Hendes virksomhed driver hun fra hjemmet, Horslundvej 2.

- Når jeg laver friske buketter, sker det med årstidens blomster, og jeg bestemmer form og farve, men jeg er sikker på, at jeg kreerer noget som folk vil være rigtig glade for. Jeg kan garantere, at hver buket bliver lavet med hjertet, og hver buket er noget særligt, så der kommer ikke nogen form for samlebåndsarbejde. Jeg har god tid, og jeg synes, at det er sjovt, og det tror jeg, at folk vil kunne se og mærke. Jeg laver nogle buketter, man ikke kan få andre steder, siger Lotte Kjær.

Annonce

Kurser med hygge og læring

Buketterne kan enten hentes hos hende eller de kan blive leveret, og de første bestillinger er tikket ind.

- Jeg vil også tilbyde kurser i blomsterbinderi, kurser i tørrede julebuketter samt juledekorationer. Jeg prøvede det af sidste år, og det var rigtig populært. Det vigtigste er selvfølgelig, at deltagerne kommer ud og lærer noget, men det skal også være sjovt og hyggeligt, siger hun.

Hvis man ønsker at deltage i kurser eller tegne et abonnement kan man kontakte hende på Facebook.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Trio Gemini gæster Ribe

Annonce