Annonce
Ugeavisen Ribe

Kunstner og forfatter bag eventyrbog: Ribekunstner har illustreret bog af lokal forfatter

Inge Flinker har lagt pen til 60 illustrationer i Karin Marie Hesslers nyeste eventyrbog "Strandnissen og havheksen", mens også Karins barnebarn, Sarah Ida Filtenborg Hessler, har lavet et par tegninger til bogen. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Inge Flinker Nielsen har lavet 60 illustrationer til Karin Marie Hesslers eventyrsbog "Strandnissen og havheksen"
Annonce

Ribe: Et mangeårigt venskab mellem Inge Flinker Nielsen fra Ribe og Karin Marie Hessler fra Øster Gasse har nu resulteret i en ny bog for større børn og voksne.

Det er Inge, der har illustreret 60 motiver og tegninger i bogen, mens Karin har skrevet eventyret.

- Jeg synes, vi trænger til noget eventyr her i den her coronatid, hvor meget andet er trist. Jeg går selv op i eventyr, og når jeg maler, fordyber jeg mig fuldstændig. Når jeg læser Karins eventyr, tænker jeg i illustrationer, forklarer Inge Flinker Nielsen, mens også Karin er inspireret af venindens malerier.

- Jeg har tænkt i mange år, at jeg gerne ville skrive en bog med Inges illustrationer, så det er dejligt, det er lykkedes. Eventyret passer godt til Inges værker, og så har jeg også fået et af mine børnebørn til at tegne et par tegninger til bogen, siger Karin Marie Hessler, som desuden kan glæde sig over, at hun allerede har solgt omkring 50 eksemplarer af bogen, "Strandnissen og havheksen".


Jeg synes, vi trænger til noget eventyr her i den her coronatid, hvor meget andet er trist.

Inge Flinker Nielsen


- Selv om bogen har en nisse som hovedrolle er det ikke bare en julebog, for den handler ikke kun om nisser. Den handler også om mennesker, følelser og vores hverdag, fortæller Karin Marie Hessler.

Kort fortalt handler "Strandnissen og havheksen" om en lille nisse, der i utilfredshed med manglende risengrød på den gård, hvor han bor, flytter ned på stranden. Her bliver han gode venner med en fisker, og her støder han også på havheksen Musa, som nissen også bliver venner med.

Bogen kan blandt andre steder købes i Bog & Idé i Ribe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce