Annonce
Ugeavisen Ribe

Kvickly Ribe donerer til Sydvestjyske Museer

Museumsvært på Museet Ribes Vikinger, Ulla Hollænder, er en af dem, der på museet får glæde af de nye spritdispensere. Også museumsdirektør Flemming Just(th.) er tilfreds med den aftale, Sydvestjyske Museer har lavet med Kvickly Ribe og butikschef Peter Lauritzen Foto: Kåre Welinder
Kvickly Ribe har doneret nye spritdispensere til Sydvestjyske Museer.
Annonce

Ribe: Hos Sydvestjyske Museer er man glade for, at livet så småt er ved at vende tilbage til deres mange flotte udstillinger, og endnu gladere blev de, da det lykkedes at få en aftale i stand med Kvickly Ribe og butikschef Peter Lauritzen om nye spritdispensere på alle museer.

- Jeg var så begejstret for de dispensere, de havde i Kvickly, og det kom jeg til at snakke med Peter om. Nu er det så kommet så vidt, at de har sponsoreret 10 spritdispensere til alle vores museer, siger direktør for Sydvestjyske Museer, Flemming Just.

Hverken han eller Peter Lauritzen ønsker at oplyse værdien af aftalen, ud over, at det ikke har været helt billigt, og Flemming Just forklarer, at de først er nået frem nu på grund af stor efterspørgsel på netop den slags spritdispensere under coronakrisen.

- Vi vil gerne hjælpe byens attraktioner i en krisetid. Vi har i Kvickly ikke været så hårdt ramt som mange andre steder, så vi synes, vi skal hjælpe de steder, vi kan lokalt, siger Peter Lauritzen, mens Flemming Just ser aftalen som et smukt eksempel på, hvordan man lokalt hjælper hinanden om byens udvikling.

- Som attraktion er vi glade for de nye dispensere, og det er et symbol på, hvordan det erhvervslivet i Ribe er gode til at bakke op om kulturen, siger Flemming Just.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce