Annonce
Ugeavisen Ribe

Kvinder skal møde UGE-Avisen Ribes kunder

Helle Schoubye og Anne-Marie Johansen er det nye medierådgiverteam i Ribe. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Anne-Marie Johansen er ny som medierådgiver for UGE-Avisen Ribe, hvor hun skal samarbejde med Helle Schoubye om at hjælpe annoncørerne.
Annonce

Ribe: Det er nu to kvinder, der som medierådgivere skal møde annoncørerne i Ribeområdet. Dog er det ikke helt nye ansigter i koncernen Jysk Fynske Medier, da Anne-Marie Johansen har været på UGE-Avisen Ribe de foregående seks år blot i en anden rolle, mens kollegaen Helle Schoubye har været medierådgiver i otte år, dog primært i Røddingområdet.

- Førhen har kunder, der har kontaktet UGE-Avisen hørt min stemme i telefonen eller fået mails fra mig, men nu kan de sætte ansigt på mig. Jeg er rigtig glad for at arbejde i Ribe, og jeg glæder mig til at møde kunderne på en anden måde, end jeg hidtil har gjort, siger hun.

Hun skal være den primære medierådgiver i Ribe, mens Helle Schoubye har berøring med omkring 40 kunder i Ribeområdet.

Om Anne-Marie og Helle

Anne-Marie Johansen er 52 år, gift og har tre børn. Hun bor i Gørding og har været i Jysk Fynske Medier i en årrække og heraf været de seneste seks år i Ribe.

Helle Schoubye er 38 år, bor i Rødding, gift og har to børn. Hun har været i Jysk Fynske Medier i otte år og dækker primært kunderne i Røddingområdet - samt en række i Ribe.

- Vi har meget fokus på kundernes individuelle behov, især i denne tid, hvor nogen af ramt økonomisk grundet coronakrisen. Vi lytter og rådgiver både nye og eksisterende kunder på en ærlig måde, og vi er klar til at hjælpe dem til at finde den helt rette løsning for dem, siger Helle Schoubye, der tilføjer, at de to både sælger annoncer til printavis, online og radio inden for Jysk Fynske Mediers område.


Jeg er rigtig glad for at arbejde i Ribe, og jeg glæder mig til at møde kunderne på en anden måde, end jeg hidtil har gjort

Anne-Marie Johansen


- Vores styrke er, at jeg kender Ribe ret godt efterhånden, mens Helle er erfaren i medierådgiverjobbet. På den måde bliver vi et godt team, siger Anne-Marie Johansen, der starter i det nye job den 1. oktober.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Løver efterlyses i Ribe

Annonce