Annonce
Ugeavisen Ribe

Lær at bruge en hjertestarter i Kvickly Ribe

Annonce

Ribe: På fredag er det international hjertestarterdag, og det udnyttes i Kvickly Ribe til at holde en dag, hvor både børn og voksne kan lære at bruge en hjertestarter.

Det foregår i tidsrummet 12.00 til 19.00, hvor instruktørerne fra HjælpNU viser, hvordan man giver hjertelungeredning til en person, som er faldet om med hjertestop.

Man kan afprøve sine færdigheder på en genoplivningsdukke, man kan teste sin viden om genoplivning i en quiz, og alle kan være med

– Vi står klar til at møde ripenserne og glæder os til at snakke med dem om genoplivning. Vi tager alle forholdsregler for at begrænse smitten med COVID-19 og følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer for fysiske arrangementer. Vi synes samtidig, det er vigtigt at formidle de vigtige budskaber til Hjertestarterdagen, så endnu flere danskere bliver klar til at træde til, hvis de bliver vidne til hjertestop. Ved at kigge forbi Hjertestarterdagen kan man på kort tid blive forberedt til at handle hurtigt, hvis man oplever en person falde om med hjertestop, fortæller Jacob Grumsen fra hjælpNu.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Trio Gemini gæster Ribe

Annonce