Annonce
Ugeavisen Ribe

Lars Bollerslev fremviser nye værker

Lars Bollerslev har på det seneste malet flere nye værker fra Mandø Ebbevej. Foto: Ove Detlevsen
Annonce

Ribe: Når kunstner Lars Bollerslev i weekenden den 13.-15. november åbner dørene til sit atelier på Østerfenner 7 i Øster Vedsted, kan man se en række af hans nyeste værker med motiver fra Mandø Ebbevej og Ribe.

- Det seneste års tid har jeg beskæftiget mig en del med motiver fra Mandø Ebbevej. Fornemmelsen af at gå ud mellem kostene, og mærke tidevandets strøm mellem benene er helt særlig, og i malerierne arbejder jeg med et utydelig horisontlinje, således at man som beskuer ikke helt kan ane hvor himmel og hav skilles, forklarer Lars Bollerslev, som tilføje, at nye Ribemalerier også har fundet vej til lærrederne.

- Ribemotiverne var egentlig ikke min egen idé. Den kom fra Gallerist Kurt Svendsen i Galleri Sct. Gertrud, som i sin til gæstede Ribe i Kirsten Rudiengaards Galleri. Her viste jeg de første Ribemotiver - et motiv, som jeg sidenhen har arbejdet videre med og forfinet, siger han.

Lars Bollerslev er Marsken og Vadehavets maler. Bollerslev er optaget af vejrets skiften og dets indvirkning på naturens farveklang. Det omfatter både de tunge efterårsfarver holdt i mol til sommerens generøse og poetiske farvepragt i dur.

Atelieret er åbent fredag fra 15-18 samt lørdag og søndag fra 10-16.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce