Annonce
Ugeavisen Ribe

Leif Jørgensen viser nyt bilhus i Ribe frem

Leif Jørgensen ser frem til at byde velkommen i det ombyggede bilhus, hvor der er langt bedre plads til at præsentere de forskellige biler. Foto: Rene Aunsbjerg Fogh.
Nissan Ribe er flyttet til ny adresse, og det ombyggede bilhus kan nu vises frem.
Annonce

Leif Jørgensen Automobiler: Det er i nyindrettede lokaler, at Leif Jørgensen kan invitere kunderne til nytårskur i weekenden den 4. og 5. januar. Leif Jørgensen har nemlig fået rykket Nissan Ribe over i lokalerne på Industrivej 9a, hvor Mitsubishi i forvejen holder til.

- Vi glæder os til at vise det nye hus frem. Vi har fået lavet et nyt showroom til Nissan, hvor der er blevet bedre plads til bilerne end i det gamle hus, og det gør, at vi kan præsentere bilerne på en bedre måde. Huset har fået et stilrent look, og jeg er sikker på, at folk bliver imponerede, når de kommer ind og besøger os, siger Leif Jørgensen.

Der er champagne og kransekage til kunderne, mens de kan få en snak med salgskonsulenterne om nogle af de mange gode tilbud, uanset om det gælder en Nissan eller en Mitsubishi.

- Vi har tilbud på alle vores modeller, og på udvalgte modeller kan man spare op til 40.000 kroner, siger Leif Jørgensen, der med sidstnævnte refererer til en Nissan Qashqai diesel 115hk med N-Connecta udstyr, 7-trins automatgear, adaptiv fartpilot og vognbaneholder.

Annonce

Vind den bil du køber

Ud over nytårskuren holder Leif Jørgensen også åbent i hele den følgende weekend, hvor man også kan få gavn af de gode nytårstilbud og -konkurrencer. Et af dem er den velkendte konkurrence, hvor én bilkøber af en Nissanmodel i Danmark har chance for at vinde den købte bil.

- I 2019 fandt Nissan vinderen blandt 183 købere, så der er større chance for at vinde en bil, end at man har fødselsdag. Eller med andre ord er der cirka 40.000 gange større chance for at vinde en bil ved Nissans Nytårskur end at vinde førstepræmie i Lotto, forklarer Leif Jørgensen, der tilføjer, at man til nytårskuren har mulighed for at få elbilen Nissan LEAF Acenta variant med 40 kWh batteri til kun 229.990 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce