Annonce
Ugeavisen Ribe

Lokal elektriker åbner tv og el butik i Ribe på fredag

Butikken er stort set klar til, at kunderne kan købe blandt andet hårde hvidevarer, gamingudstyr og fladskærme. Det er Henrik Sørensen, der er daglig leder, mens man også kan møde Jørn Bechmann i butikken. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Efter et par år uden en tv-butik kan kunderne i Ribe fra på fredag igen handle tv-udstyr og meget mere i en ny El-Salg butik, der flytter ind hos Kvickly.
Annonce

Ribe: Fredag den 3. juli åbner Ribe El-Salg en rigtig spændende butik i Kvicklys foyer. Herfra vil der blive solgt og serviceret hårde hvidevarer, el-artikler, tv, computere, gaming udstyr og meget meget mere.

Selvom butikken ikke fylder så meget i Kvickly-varehuset, får kunderne alligevel adgang til EL-Salg-kædens godt 12.000 varenumre. Det forklarer indehaver af Nørremarkens El-service, Flemming Aaskov, der står bag butikken.

Peter Lauritzen, Flemming Aaskov, Henrik Sørensen og Jørn Bechmann ser alle frem til at den nye Ribe Elsalg butik åbner på fredag. Pressefoto

- Det bliver en moderne hybrid-butik, der kombinerer en fysisk butik med nethandel. Vi får et udvalg af de mest efterspurgte varer på hylderne. Vi får et bredt vareudvalg, og de varer, vi ikke lige har på lager, kan kunderne tilgå via skærme i butikken, således vi kan få varerne hjem i løbet af få dage. Dermed får de handlende fordelene fra nethandlen samtidig med, at de får kompetent rådgivning og mulighed for levering og installering, forklarer Flemming Aaskov.

Selvom den nye butik er en del af en stor kæde, er Flemming Aaskov stadig herre i eget hus, og det giver konkrete fordele for kunderne.


Det bliver en moderne hybrid-butik, der kombinerer en fysisk butik med nethandel. Vi får et udvalg af de mest efterspurgte varer på hylderne.

Flemming Aaskov


- Avancerne i elektronikbranchen er så små, så hvis vi skal lave en levedygtig forretning, hvor vi kan yde en høj service og samtidig konkurrere på prisen, skal vi forny os. Ved at være en del af en stor kæde kan vi presse producenterne på prisen, og ved nytænke vores butikskoncept med dette initiativ kan vi fortsat være lokalt forankret og samtidig konkurrere på prisen. Samtidig bliver jeg ikke presse ind i et stramt koncept, men kan tilpasse mig det, mine kunder ønsker, siger han.

Indretningen af Ribe Elsalg butikken har også påvirket indretningen af butikstorvet ved Kvickly, hvor kasserne er rykket tilbage i butikken. Foto: René Aunsbjerg Fogh

Det er Jørn Bechmann, som mange kender fra den tidligere Ribe El-Salg på Industrivej, der sammen med Henrik Sørensen skal være butikkens ansigter udadtil samt dem, man vil møde derinde.

Ribe El-Salg

Flemming Aaskov har drevet Nørremarkens El-Service siden 2007. Jørn Bechmann fra Ribe EL-Salg har afviklet sin butik på Industrivej, og han bliver ansat i butikken, mens Henrik Sørensen er blevet butikschef.

EL-Salg-kæden er med sine 170 butikker en af landets største detailkæder, og samtidig er kæden en del af det internationale indkøbssamarbejde Euronics International, der med sine 13.000 butikker i 35 lande er Europas næststørste udbyder af forbrugerelektronik.

- Vi glæder os rigtig meget til at åbne butik i Ribe. VI har et rigtig godt koncept, og så kan folk se frem til at blive ekspederet af faguddannet personale. Vi er ikke sælgere, men vi er faguddannet elektrikere, og det giver kunderne en klar fordel. Vi giver fire års garanti på de varer, vi sælger og det giver klare fordele. Vi tilbyder samtidig også folk at hjælpe med at installere produkterne, siger Jørn Bechmann.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce