Annonce
Ugeavisen Ribe

Lokale sportshold har været i aktion

Annonce

De lokale fodboldhold nærmer sig afslutningen på efterårssæsonerne, og dermed spidser det til i begge ender af tabellerne.

Ribe BK spillede lørdag 1-1 i serie 1 på udebane mod Ikast FC, hvilket betyder, at man bliver på rækkens 3. plads. Dog halede ripenserne et enkelt point ind på Bramming B, der er på andenpladsen, hvilket gør, at spændingen om andenpladsen er intakt inden de sidste to kampe.

I serie 2 tabte Hviding IF/Kvik 70 med 3-2 til topholdet Bov IF efter, man kom bagud 3-0. Nederlaget betyder, at Hviding IF/Kvik 70 fortsat er på 6. pladsen, hvilket kan give playoff kampe om nedrykning.

Høm/Seem UIF ligger også på sjettepladsen i serie 3 efter et 5-1 nederlag til Haderslev FK. Dog mangler man to kampe mod henholdsvis rækkens bundhold og nummer 5, så der er fine muligheder for at få flere point og redde sig.

Det har ikke kun været på fodboldbanen, at de lokale hold har været i gang. Hviding IFs håndbolddamer har nemlig også været i gang, men det endte med et nederlag på 19-27 til Mejdal-Halgård, og dermed ligger holdet fortsat midt i rækken med to sejre i fire kampe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce