Annonce
Ugeavisen Ribe

Lokalkendt par fejrer diamantbryllup

19. juni kan Ingrid og Ejner Vestermark fejre diamantbryllup. Privatfoto.
Annonce

Vi har modtaget:

Onsdag den 19. juni kan Ingrid og Ejner Vestermark, Sct. Nicolajgade 12B fejre diamantbryllup.

Ved giftermålet arbejdede Ejner hos A.P. Jørgensen, og Ingrid var ansat som bogholder i det daværende autofirma P. Holm & Sønner. I sin fritid startede Ejner med at anlægge haver, men det tog til sidst et omfang, så parret besluttede at starte eget firma i 1967. I 1988 grundlagde de have- og plantecenteret Grøn Fritid på Industrivej. Centeret blev afhændet i år 2000.

Sønnen Jørgen har taget del i firmaets drift siden 1982. Han overtog i 2003 firmaet, som nu hedder Vestermark A/S, og pr. 1. april i år er 3. generation indtrådt.

Ejner har altid været interesseret i jagt og at færdes i naturen. I 1988 købte De sammen med Vagn Holst Sørensen, 40 ha skov i Lundsmark, som samme år blev raseret af november stormen. Der blev iværksat en betydelig skovrejsning, så skoven i dag ses som et smukt og velplejet stykke natur.

Ingrid valgte at blive hjemmegående de første år, hvor hun varetog firmaets bogholderi. Senere deltog hun i driften af Grøn Fritid og var samtidig aktiv i forskellige foreninger. Hun har været medlem af Menighedsrådet i Sct. Catharinæ sogn, ligesom hun har været medlem af Odd Fellow logen i over 40 år.

Byggeri og ombygninger har også været en del af parrets tilværelse, bl.a. erhvervede de først i 90érne Sparekassen BIKUBEN´s bygning i gågaden. Den blev omdannet til lejligheder og butikker, ligesom det grønne anlæg blev omlagt og en ny bro etableret over åen til p-pladsen.

I hjemmet er opvokset tre børn, Lene i Odense, Jørgen i Ribe og Anette i Sønderborg. Parret har 6 børnebørn og 3 oldebørn.

Ejner passer stadig haven og anlægget i Nederdammen, mens Ingrid kan lide at fordybe sig i bøger og aviser og er medlem af en læsekreds.

Der er ikke morgensang på dagen, da begivenheden fejres sidst på ugen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce