Annonce
Ugeavisen Ribe

Lutter nederlag: Skidt uge for fodboldholdene i lokalområdet

Der var lutter nederlag til de lokale fodboldhold i den forgangne uge.
Annonce

Fodbold: Det har ikke været en god weekend og uge for de lokale fodboldhold. Alle måtte således gå fra banen uden point. Tættest på var Ribe BK i serie 1, der var foran 3-1 kort før pausen i hjemmekampen mod Ikast FC, men en reducering inden pausen og yderligere to mål i anden halvleg betød, at Ikast FC vendte kampen mod hovedet og vandt 4-3. Det var anden kamp i træk, at Ribe BK smed sejren væk på den måde, men dette nederlag var værre ifølge træner Klaus Nielsen.

- Det var store personlige fejl, der førte til stort set alle Ikasts mål, og vi brændte også et straffespark, da vi førte 3-2. Lige nu er jeg faktisk lidt rystet over, hvordan vi spillede, og lidt utryg ved, hvordan det skal gå i de kommende kampe, men vi må op med hovedet og arbejde videre, siger Klaus Nielsen.

Ribes mål blev scoret af Daniel Ehmsen, Nikolaj Ibsen og Anders Hostrup, og med nederlaget er Ribe BK næstsidst med blot to point efter fem spillede kampe.

I serie 2 tog Hviding IF/Kvik 70 mod favoritterne og nedrykkerne fra Bov IF, der i en tæt kamp endte med at vinde 3-2. Derfor ligger holdet fortsat midt i en ganske tæt række.

I serie 3 led Høm/Seem endnu et nederlag, da Haderslev tog hjem med en 3-0 sejr i en kamp, hvor hjemmeholdet ikke formåede at udnytte chancerne til at score.

Hviding IF/Ribe BKs damer vil derudover nok hurtigst muligt glemme den seneste kamp, da Højer/Tønder sejrede med hele 8-0

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce