Annonce
Ugeavisen Ribe

Makeup-klinik i Hviding har vind i sejlene: Michelle flytter klinik til bunker

Til foråret flytter Michelle Dreier sin skønhedsklinik til denne bunker ved Vester Vedsted. Foto: Jacob Schultz
Michelle Dreier har stor succes med sin makeup-klinik Skön by Dreier. Derfor udvider hun med nye medarbejdere, nye produkter og rykker klinikken ind i en rustik bunker ved Vadehavet.
Annonce

Egebæk-Hviding: Siden Michelle Dreier åbnede sin skønhedsklinik, Skön by Dreier, for godt to år siden, er der sket rigtig meget.

Fra start handlede det om at lave permanent makeup og øjenbryn, men nu er paletten udvidet til også at omfatte botox-behandlinger og fillers. Det betyder, at hun har ansat en læge og en kosmetisk sygeplejerske og er blevet godkendt som kosmetisk klinik hos Styrelsen for Patientsikkerhed, og nu er hun vokset ud af de lejede lokaler på Ribevej 10 i Hviding.

Derfor er hun og familien flyttet til en landejendom ved Vester Vedsted, og her byder muligheden for at have en klinik ud over det sædvanlige sig. Med til ejendommen hører nemlig en bunker fra Anden Verdenskrig, og det bliver netop her, at Skön by Dreier fremover skal ligge.

- Mægleren sagde for sjov, at jeg kunne jo lave klinik i bunkeren, griner Michelle Dreier, der hurtigt greb forslaget, og nu er i fuld gang med at arbejde videre på planerne for, hvordan bunkeren skal indrettes, og hvad der skal bygges til.

Annonce

Mange planer

Sammen med sin mand har de været i kontakt med Kulturarvsstyrelsen i forhold til, hvad de må gøre ved den gamle bunker, og dette har ikke sat en stopper for deres planer, selvom bunkeren tilmed er købt ubeset.

- Planerne vælter frem, når man går rundt herude, siger hun og forklarer, hvordan det inderste af bunkeren skal suppleres med 50 kvm ekstra behandlerrum.

- Det bliver så godt, det her, siger Michelle Dreier, der efter planen vil åbne klinikken i bunkeren i løbet af foråret.

Fra Hviding til Vester Vedsted

26-årige Michelle Dreier driver i dag sin klinik fra adressen Ribevej 10, men åbner til foråret i nye lokaler fra en gård på Sdr. Farup Vej 60, hvor bunkeren ligger tæt ved.

Skön by Dreier tilbyder blandt andet behandlinger for permanente bryn, permanent eyeliner, tætning af vipper, optegning af læber, botox og fillers.

Michelle Dreier kan bruge lang tid ved sin nye bunker på at lægge planer for, hvordan den skal indrettes som skønhedsklinik. Foto: Jacob Schultz
Endnu har Michelle Dreier ikke fuldt overblik over, hvad der gemmer sig i bunkeren, men sammen med sin mand gik hun i gang med at rydde op og skabe overblik i dagene mellem jul og nytår. Foto: Jacob Schultz
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce