Annonce
Ugeavisen Ribe

Marianne glæder sig til at åbne Skoringen i Ribe

Marianne Steiness er i fuld gang med at sætte varer på hylderne i Skoringen. Foto: Bo Maimburg
Når Skoringen i Ribe genåbner sammen med resten af Danmark, er det med Marianne Steiness som ny indehaver, og hun ser frem til at genåbne.

Ribe: Der er slet ingen tvivl om, at Marianne Steiness glæder sig ekstra meget til at genåbne butikken mandag morgen.

Hun er et kendt ansigt i butikken, idet hun har været ansat i rigtig mange år, men hun har nu købt butikken af den tidligere indehaver, Connie Hansen, og hun skulle – efter planen – have åbner 1. februar. Nu er hun i stedet klar med en nyrenoveret butik, og hun er ved at fylde butikken med de sidste nye varer.

- Jeg får hele tiden nye varer hjem, så jeg kan genåbne en helt ny skobutik, hvor der udelukkende er nye varer på hylderne. Så det skal da ikke være nogen hemmelighed, at jeg glæder mig rigtig meget, siger Marianne Steiness.

Annonce

Velkendte mærker

Hun har selv disponeret alle varerne, da hun netop havde skrevet under på kontrakten, da der var modemesse sidste år.

Der er kommet nyt gulv i butikken, og der er malet overalt, så kunderne møder en toptunet butik.

- De mærker, som kunderne kender, vil fortsat præge sortimentet i butikken, og populære mærker som Skechers og Ecco er der selvfølgelig fortsat. Men jeg har også fået forhandling af sko til børn fra mærket Bisgaard, og jeg har som noget nyt fået forhandling af det skandinaviske sneakers mærke, Woden. Til mændende har jeg fået forhandling af sko fra mærket Odiin, og dem glæder jeg mig til at vise frem, når vi åbner, siger hun.

Den nye indehaver, Marianne Steiness, ser frem til at genåbne butikken og fjerne det brune papir fra vinduer og døre. Foto: Bo Maimburg

- Folk vil opleve en butik med masser af smarte sko og støvler. Der er i denne sæson kommet mere farver på de sidste nye sko, så folk kan godt glæde sig, siger Marianne Steiness.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce