Annonce
Ugeavisen Ribe

Marianne vil gerne hjælpe folk til et bedre liv

Marianne Steffensen er startet som selvstændig coach. Foto: Poul Anker Nielsen
Marianne Steffensen er startet som selvstændig coach med klinik i Gredstedbro.
Annonce

Gredstedbro: Marianne Steffensen er sprunget ud som selvstændig coach, og hun vil gerne hjælpe folk til at finde en ny vej i livet og til at tage de rigtige beslutninger.

- Jeg rådgiver ikke, jeg coacher, og det er ikke mig, der kommer med løsningsforslag. Det er folk selv, der skal finde den rette løsning med deres liv. Jeg stiller de irriterende spørgsmål og sørger for, at folk selv tager stilling til de problemer og udfordringer, de har - og så holder jeg dem fast i processen. Det kan være personer, der har det godt, men det kan også være folk, der ikke trives. Men jeg ved, at jeg er god til at hjælpe folk til at få deres nye ønsker til at passe ind i deres hverdag, siger Marianne Steffensen.

Marianne Steffensen

Marianne Steffensen er uddannet socialrådgiver med speciale i familierådgivning. Hun har taget en diplomuddannelse i life coaching, og hun har taget en stribe kurser i samtale og konflikt håndtering. Hun startede som selvstændig 1. juli, og hun har kontor og samtalerum i hjemmet på Kjærmarken 71 i Gredstedbro.
Annonce

Respekt for opgaven

- Det er rigtig sjovt og spændende at være med til at give mennesker et vink om, hvad vej de skal gå. Men jeg har omvendt også stor respekt for, at det er en anden persons udfordringer, jeg sidder med. Hvis man er på besøg i halvanden time hos mig, får man ikke lov til at lave en masse hovsaløsninger og tage en eller flere overspringshandlinger.

- Der er nogen af mine klienter, der kommer en gang og får hjælp til et storskifte, mens andre har brug for at komme lidt flere gange. Jeg har åbent om aftenen og i weekenden, hvis det passer folk bedst, og jeg kommer gerne ud til folk, hvis de vil have det. Men der er mest ro hos mig, så det er mange gange den bedste løsning.

- Det er en drøm om at arbejde for mig selv, og det er så fedt, når jeg er med til at hjælpe andre, så det giver mig et kick, når jeg mærker, at det lykkes.

- Jeg er klar til at hjælpe alle, og der kommer alle typer mennesker her hos mig, siger Marianne Steffensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce