Annonce
Ugeavisen Ribe

Martin Schack skaber nyt stort værk

Martin Schack og Jens Jefsen har udgivet en meget spændende cd med deres egne fortolkninger af en stribe evergreens. Pressefoto

Der er cd-release på Martin Schack og Jens Jefsens nye cd på Termansens torsdag den 21. december. ****** Martin Schack og Jens Jefsen - Dust Shines.

Annonce

Ribe: At komme med den påstand, at Martin Schack aldrig har spillet bedre end på den nye cd - Dust Shines er store ord. Men ikke desto mindre vover jeg pelsen og holder ved min påstand.

Martin Schack har fundet sammen med en af Danmarks mest garvede bassister, 72-årige Jens Jefsen, der har spillet med store koryfæer som Dexter Gordon, Johnny Griffin og Ben Webster. Og de to musikere klæder hinanden godt, de giver hinanden plads, og så har de en fælles forståelse for harmoni og dynamik.

De har valgt at lave dette fantastiske projekt, hvor de giver gamle klassikere nyt liv. De fortolker klassikerne Love me tender, Smile, Beyond the sea, While my guitar gently weeps og flere andre gode sange. Da de fandt sammen besluttede de sig for at øve en gang hver 14. dag, og så se hvad der kom ud af det.

På cd'en spiller Martin Schack roligt, tilbagelænet og overskudsagtigt, og hans spil swinger på en ganske særlig måde, når det krydres med Jens Jefsens virtuose basspil. De giver melodierne nyt liv, samtidig med at de er tro mod melodiernes særpræg.

Jazzelskere vil være vilde med denne plade på grund af musikernes musikalske overskud. Og folk, der normalt ikke er vilde med jazz, vil elske den for musikernes måde at fortolke gode melodier på.

Når voksne leger, sker der noget magisk, står der skrevet på cd'en, og det bærer denne plade præg af fra start til slut.

Den lokale pianist, Martin Schack, har sammen med bassisten Jens Jefsen udgivet cd?en Dust Shines.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce