Annonce
Ugeavisen Ribe

Matas i Ribe tager kampen op mod smitsomme sygdomme

Indsatsen mod smittespredning gøres permanent i Matas. Certificering af medarbejdere, nye procedurer og nyt inventar skal sikre kunder og medarbejdere mod fremtidens smitsomme sygdomme. Foto: Matas.
Annonce

Ribe: Matas i Ribe har indført en række permanente tiltag, der skal sikre butikkens kunder og medarbejdere mod nuværende og fremtidige smitsomme sygdomme.

Alle medarbejderne har desuden været en tur på skolebænken, hvor de har gennemgået teori om hygiejne og rengøring, en afstands- og smittevejstest og en grundig introduktion til de nye procedurer.

- Jeg er meget glad for de nye tiltag, der giver både os og kunderne tryghed uden at vende op og ned på alt i butikken, siger Birgit Laugesen, i Matas på Saltgade i Ribe.

Blandt de synlige tiltag i butikken er ny skiltning og håndsprit på faste standere. Desuden vil ekspedienterne afspritte testprodukterne før og efter, at kunderne prøver dem, mens masker eller visirer kommer i brug, hvis en kunde skal have lagt makeup.

– Med de nye tiltag og certificeringen af vores medarbejdere ændrer vi adfærden i butikkerne på en måde, hvor det er så naturligt som muligt for både kunder og medarbejdere at undgå at smitte hinanden både nu og i fremtiden, siger retaildirektør hos Matas, Allan Kristoffersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce