Annonce
Ugeavisen Ribe

Matas tilbyder gratis vaccinationer mod influenza og pneumokokker

Ønsker man en gratis vaccination, skal man huske at booke en tid online eller via telefon. PR-foto.
Annonce

Ribe: Personer med visse kroniske sygdomme og borgere, der er fyldt 65 år, kan blive vaccineret mod influenza og pneumokokker gratis i Matas på Saltgade i Ribe.

Matas på Saltgade i Ribe er en af de 52 udvalgte Matas-butikker på landsplan, der i oktober tilbyder to typer gratis vaccinationer til borgere.

Den ene del af målgruppen for vaccinationer er borgere, der er fyldt 65 år. Den anden gruppe er personer med visse kroniske sygdomme.

De to gratis vaccinationstyper til Ribes svækkede borgere er mod influenza og bakterietypen pneumokokker, der står bag 30% af alle tilfælde af lungebetændelser.

Matas tilbyder vaccinerne i samarbejde med Danske Lægers Vaccinations Service, der også stiller de sygeplejersker til rådighed, der skal udføre vaccinationerne.

– Sundhedsstyrelsen anbefaler, at lige præcis denne gruppe borgere, som er i særlig risiko for vintersæsonens infektioner, bliver vaccineret. Derfor er vi meget glade for, at Matas bakker op om at tilbyde den udsatte gruppe gratis vaccinationer ved at stille deres lokaler til rådighed for os, siger Daniel Anderson, der er driftsansvarlig for influenzavaccination i Danske Lægers Vaccinations Service.

De borgere, der vil benytte sig af tilbuddet i butikken i Ribe, har mulighed for at blive vaccineret den 13., 14. og 15. oktober i tidsrummet kl. 10-16.

Inden man dukker op i butikken, skal man booke en vaccinationstid online på minvaccination.dk/matas eller telefonisk alle hverdage mellem kl. 8-16 på telefonnummeret 77 99 77 88.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Trio Gemini gæster Ribe

Annonce