Annonce
Ugeavisen Ribe

Mere for pengene hos Volkswagen & Skoda Ribe

Hos Skoda Ribe præsenterer man blandt andet den nye urbane SUV, Skoda Kamiq, når der er nytårskur. Pressefoto
Annonce

Volkswagen Ribe: Der er gode tilbud at finde på Polo, T-Cross og T-Roc, når Volkswagen Ribe og Skoda Ribe holder nytårskur de første to weekender i januar.

- Alle modellerne kommer med endnu mere standardudstyr uden merpris. Der er eksempelvis tale om bakkamera og App-Connect, der gør det muligt at betjene udvalgte funktioner fra din smartphone via touchskærmen i bilens infotainmentsystem, fortæller Jesper Nygaard, salgschef hos Volkswagen & Skoda Ribe, hvor der også er et stort fokus på e-Golf, der er en ren elbil med 230 km rækkevidde.

- Vi ser frem til nogle gode travle weekender i vores forretning. Vi har nok også vænnet kunderne til, at der ofte er gode tilbud at hente, så jeg håber, at mange vil kigge forbi, siger han.

I år er der også en række gode tilbud at finde på Skodas velkendte modeller, mens der er Danmarkspremiere på den nye Skoda Kamiq.

- Det er en ny urban SUV, som koster fra 194.995 kr. Til den pris får man en både kompakt og rummelig bil, som er velegnet til bykørsel. Den har høj indstigning og et godt udsyn til trafikken, mens den kommer med Skodas nyeste design og udstyr, herunder også vigtigt sikkerhedsudstyr, fortæller Jesper Nygaard.

Fælles for både Skoda og Volkswagen er, at der er masser af biler til omgående levering fra januar måned.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce