Annonce
Ugeavisen Ribe

Mere kaffeduft, mere chokolade og mere plads: Temper Chokolade er åbnet i nye lokaler i Ribe

Timothy Ibbitson og kæresten Maria Juhl Andersen har knoklet hårdt for at gøre Temper Chokolades nye butik klar. De har nu fået selskab af Rasmus Duus Godskesen (t.v.), der er ansat som daglig leder og barista. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Der er blevet mere plads til kunderne i den nye Temper Chokolade butik. Samtidig har indehaver Timothy Ibbitson ansat en barista, da han gerne vil have mere fokus på god kaffe.
Annonce

Ribe: Mange ugers hårdt arbejde kulminerede fredag formiddag, da Timothy Ibbitson omsider kunne åbne døren til den nye og noget større Temper Chokolade butik på hjørnet af Saltgade og gågden i Ribe. Et af ønskerne for den nye butik var, at der kom flere siddepladser til kunderne, og kort efter åbningen blev der da også brug for dem.

- Indretningen er blevet, som vi havde håbet på. Da vi meldte ud, at vi ville flytte, sagde mange kunder, at de håbede, at sjælen og hyggen fra vores tidligere butik ville flytte med over i den nye, og jeg synes da også, at vi har taget det, vi kunne lide, med over til det her butikslokale, siger Timothy Ibbitson.

Der er kommet omkring 20 siddepladser i det nye lokale, som prydes af et fint Danmarkskort på den ene væg. Her kan man se, hvor Temper Chokolades leverandører og samarbejdspartnere kommer fra. Derudover vises både chokolader og flødeboller fint frem i nye kølemontre. Med flytningen af butikken har Timothy Ibbitson desuden fået tilført endnu mere fokus på kaffe, da Rasmus Duus Godskesen er blevet ansat som barista og daglig leder af butikken.

- Kaffe og varme drikke fylder meget i omsætningen, så det er den sidste manglende brik i puslespillet, vi har fået sat nu, for god kaffe er vigtig for mig. Desuden kan jeg nu også få mere tid til at producere, siger Timothy Ibbitson, mens Rasmus Duus Godskesen tilføjer:

- Det her er mit drømmejob. Den kaffe, der kan laves her med gode lokale produkter, bliver ikke bedre. Kaffe er jo noget, alle har en holdning til, så jeg vil gerne være med til at gøre Temper Chokolades kaffe til byens og områdets bedste. Jeg glæder mig til at arbejde sammen med Timothy og mærke hans dedikation, siger den nye barista.

På væggen kan man på et Danmarkskort se, hvor Temper Chokolades samarbejdspartnere kommer fra. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Rasmus Duus Godskesen skal tilføre et øget fokus på god kaffe i Temper Chokolades nye butik. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce