Annonce
Ugeavisen Ribe

Mere plads til pizzaspisende gæster: Expressens nye rammer er vokset

Mahdad Pamezani, der driver Pizza Expressen, oplever, at kunderne er glade for de nye rammer på stedet. Foto: Bo Maimburg
Pizza Expressen flyttede tidligere på året fra gågaden til Domkirkepladsen, og nu har man udvidet med første sal.
Annonce

Ribe: Der er ikke mange pizzarier, der har ligget samme sted i 29 år. Men det nåede Pizza Expressen, inden de flyttede til de nye lokaler på Ribe Domkirkeplads.

Pizza Expressen har igennem alle årene været ejet af Mahdad Pamezani, og han glæder sig over de nye rammer på Torvet, specielt efter at førstesalen er blevet færdigrenoveret og udnyttet.

- Vi har altid savnet plads til en rigtig restaurant, men det har vi fået nu, og vi kan mærke på alle de mange gæster, vi har haft siden flytningen, at der har været et behov for mere plads, siger Mahdad Pamezani.

Pizzariaet har fået et meget stort udeareal på Ribe Domkirkeplads, hvor der er plads til godt 70 spisende gæster, og man har med udvidelsen på første sal også fået en meget stor restaurant indendørs, hvor der er plads til 45 i stuen og ligeså mange gæster på første sal.

- Vi har udvidet menukortet, som nu er tilpasset restauranten, og vi har masser af forskellige pizzaer, pastaretter og forskellige former for bøfretter, siger Mahdad Pamezani.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce