Annonce
Ugeavisen Ribe

Michael Falch gæster Ribe

Michael Falch gæster Ribe Fritidscenter 13. august. Pressefoto
Der er lagt op til en stor aften i Ribe Fritidscenter 13. august, når Michael Falch gæster stedet med sin akustiske trio.

Ribe: Fredag den 13. august kommer Michael Falch til Ribe Fritidscenter, hvor han giver koncert med sit poetiske akustiske show.

Han har den norske cellist, Live Johansson, og guitaristen Lars Skjærbæk med sig. Trioen fejrede store triumfer på en omfattende turne i 2019, hvor de også nåede at begejstre publikum på Det Kongelige Teater.

Koncerten bliver med et repertoire bestående af Falch’ens største hits gennem mere end fire årtier, og der kommer smagsprøver fra hans seneste albumsucceser.

Annonce


Alle siger det, og vi glæder os til, at opleve en Michael Falch der aldrig har været bedre en nu.

Jørgen Th. Jepsen


- Michael Falch har ikke optrådt offentligt siden den store Malurt-reunion, der blev afbrudt af corona i marts sidste år. Malurt er udsat til 2022, og her og nu sætter Falch så kursen mod den danske sommer. Alle siger det, og vi glæder os til at opleve en Michael Falch, der aldrig har været bedre end nu, siger Jørgen Th. Jepsen.

Inden koncerten varmer Thorlund Solo op og sørger for den rette stemning inden koncerten med Michael Falch.

Billetsalget er i gang og kan foretages via billetten.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Henrik fra Hviding er stolt over at være hjerteløber: - Der er ikke noget, der er større end at være med til at redde liv

Annonce