Annonce
Ugeavisen Ribe

Mindeord over Britta Ehmsen

Britta Ehmsen tabte kampen til kræften den 25. december. Arkivfoto
Annonce

Britta Ehmsen døde 1. Juledag 63 år gammel, hvor hun måtte give op over for kræften.

Britta var en kendt person i Ribes gadebillede som ejer af Restaurant Backhaus. Hun var en ildsjæl og Backhaus var hendes livsværk. Brittas mission var, at gæsterne skulle have en god oplevelse med veltillavet mad for få penge, og det blev en succes.

Ingen kunne som Britta servere en schnitzel eller ”sat ål”. Og ingen gik sultne fra bordet, hvor Britta havde kokkereret maden. Hun stod aldrig stille, og ingen opgaver var for store.

Restauranten var næsten altid fyldt med glade gæster, og mange måtte til tider gå forgæves, og når kunder samtidig ringede om take-away var svaret trods travlhed altid ” ja om 10 minutter ”.

Britta havde ikke meget fritid. Den sparsomme tid brugte hun blandet andet på at se sport i TV, og særlig fodbold. Britta var en stor sportsudøver, hvor hun i 70’erne spillede på det danske fodboldlandshold, været med til EM-slutrunden i kvindefodbold og været med til at vinde Danmarksmesterskaber.

Britta tillod sig årligt tre ugers ferie. En tur til Galapagos øerne var én blandt mange rejser, som gjorde stort indtryk. Britta kunne fortælle meget detaljeret om sine rejser og huskede altid steder, som hun besøgte.

Ingen er gået forgæves til Britta, hvis de havde brug for hjælp eller forståelse. Det vil mange mennesker kunne nikke genkendende til, når de tænker tilbage på hende.

Æret være Brittas minde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce