Annonce
Ugeavisen Ribe

Mindeord: Til minde om Niels Beck

Annonce

Min kære nabo er alt for tidligt gået bort.

Niels var et af de mest gavmilde og hjælpsomme mennesker, jeg har mødt.

Altid klar til at give en hånd med til et af mine utallige projekter som plantning af hæk, samling af drivhus, bygning af skur og ikke mindst villig til at låne mig havetraktor og værktøj,  som han på sin helt egen og meget direkte facon nok skulle fortælle mig, hvis jeg brugte forkert.

Når han var i sit værksted, var man ikke i tvivl. Porten var oppe og enten skruede han op for musikken og spillede luftguitar eller også råbte han “mogepis”. Så vidste man, at han gik og reparerede noget, der ikke lige ville, som han ville.

Vi har tit fået at vide, at vi lød som et gammelt ægtepar. Vi kunne mundhugges og være lidt uenige, men det var altid kun ment i sjov.

Niels var medlem af vores lille ”KartoffelAvlerForening”, hvor vi mødtes til nye kartofler, stegt flæsk og persillesovs en gang om året.

Sidste år var vi en tur på Samsø. Noget han nævnte, han gerne ville opleve. Og vi vidste jo begge to, at vi havde tiden og hans sygdom imod os.

Vi snakkede stort set sammen hver dag, og hvis ikke vi havde set hinanden en dags tid kunne han drillende spørge, om jeg ikke havde manglet ham. Og jo Niels - nu mangler jeg dig!

Tak for fantastisk naboskab.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Trio Gemini gæster Ribe

Annonce