Annonce
Ugeavisen Ribe

Minifabrikken rykker ind i butikslokale i Ribe

Winnie Løkkegaard Kristensen åbner midt i marts butik med sin egen unikke danske designs inden for boligindretning. Det sker i lokalet, hvor Bobbers Café tidligere lå. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Winnie Løkkegaard Kristensen, der har Minifabrikken, åbner om nogle uger butik i centrum af Ribe.
Annonce

Ribe: Ribe har udsigt til en ny og rigtig spændende butik i lokalet på hjørnet af Sct. Nicolaj Gade og Nederdammen. Her åbner Winnie Løkkegaard Kristensen nemlig en fysisk butik som supplement til hendes webshop og firma, Minifabrikken. Det lokale, hvor det sker, har stået tomt i knap et år, siden Birthe Bobber Christensen opgav at drive Bobbers Café.

- Jeg har drømt om mere end en webshop i et års tid. Jeg håber, at butikken kan gøre, at jeg kan få endnu mere fat i de lokale kunder, og der er et uudnyttet potentiale her. Det, jeg laver, er et unikt dansk design, og jeg er sikker på, at mine kunder vil komme langvejs fra for at se og mærke på mine varer. Interessen for Minifabrikken bliver ved med at stige, siger Winnie Løkkegaard Kristensen, der har haft Minifabrikken siden 2016.

- Det har været en overvældende succes for mig, fortsætter hun.

Åbner den 14. marts

Den nye butik åbner den 14. marts, mens der dagen inden mellem klokken 15 og 18 er åbningsreception.

Winnie Løkkegaard Kristensen har pt. to ansatte på deltid i Minifabrikken, mens det skal øges til tre, når butikken åbner.

Annonce

Designer selv

Siden starten har Winnie Løkkegaard Kristensen selv designet sine produkter, og hun sælger kun det, hun selv producerer. De store succeser er verdenskort, Danmarkskort, ure samt kaffebar dekoration, mens også et Ribeophæng i det velkendte træmateriale har været populært.

- Jeg har stadig planer om at udvikle nye Ribeprodukter. Blandt andet har jeg et Ribe vægur på vej, siger Winnie Løkkegaard Kristensen, der nu har overladt selve produktionen til et lokalt firma - H.E. Industries - mens hun fortsat selv vil stå for design.

- Jeg vil gerne se mine kunder i øjnene og vise, hvordan man kan bruge produkterne. Mit håb er, at mine ting bliver allemandseje, siger hun.

Planen med butikken er, at den skal åbne den 14. marts med et udvalg af Minifabrikkens produkter samt inspirationsbilleder til, hvordan de kan bruges.

Der skal males, lægges nyt gulv og laves disk, inden Winnie er klar til at åbne butik. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce