Annonce
Ugeavisen Ribe

Musikforening gav en hånd med: Fik 10.000 kroner for indsatsen til koncerter i Ribe

Medlemmer af RIAMUF har gjort en stor indsats og hjulpet til med afviklingen af blandt andet Musik på Engen. Og det blev belønnet med 10.000 kroner fra Ribe Fritidscenter og Danhostel. Privatfoto
Annonce

Ribe: Musikforeningen RIAMUF har ydet en stor indsats omkring afviklingen af Musik på Engen og Queen Machine koncerten.

Og det betød, at foreningen i sidste uge fik doneret 10.000 kroner fra Ribe Fritidscenter og Danhostel.

- Det er fedt, at de er med i samarbejdet, og det giver minder fra den tid, hvor jeg selv var en del af RIAMUF. Da jeg nu stod med Musik på Engen arrangementet, var det mest naturlige at række ud efter RIAMUF og få hjælp fra dem, siger Claus Pedersen, Danhostel. Claus var selv aktiv i RIAMUF's storhedstid, og nu er han så koncert arrangør og med dem som partner.

- Vi ønsker fra Ribe Fritidscenter at støtte op om de forskellige tiltag i byen, og det er ikke nødvendigvis på halgulvet i Ribe Fritidscenter. Vi har derfor valgt både at støtte Skala Live, ligesom vi er glade for at kunne hjælpe de unge i RIAMUF. Det kunne være interessant at få bands fra RIAMUF til at varme op til de koncerter, vi laver i Ribe Fritidscenter, så måske det kan være næste step i samarbejdet, siger centerleder Jørgen Th. Jepsen fra Ribe Fritidscenter.

RIAMUF har de seneste år arbejdet på at forbedre deres lokaler til glæde for medlemmerne, og de nyrenoverede lokaler giver bedre mulighed for medlemmerne. Og glæden over samarbejdet er gensidig hos RIAMUF.

- Da vi fik henvendelsen om at være med til at skabe Musik på Engen, var vi ikke i tvivl om, at vi ville være med. Det er en del af det at være musiker at se, hvordan et arrangement bliver til, og da vi samtidig går med planer om at realisere et større arrangement til sommer, var der virkelig værdifuldt, siger Casper Ørvad Silber fra RIAMUF

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce