Annonce
Ugeavisen Ribe

My Flowers genåbner for en stund i Ribe

Inge Kjær Pedersen slår fra torsdag og resten af året dørene op til My Flowers pop up shop, hvor man blandt andet kan købe flotte tørrede buketter samt dekorationer. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Inge Kjær Pedersen sælger håndlavede dekorationer, kranse, tørrede buketter og meget andet i My Flowers pop up shop på Torvet 8.
Annonce

Ribe: Blomsterbutikken My Flowers genopstår midlertidigt i de resterende tre måneder af året.

Indehaver Inge Kjær Pedersen, som havde blomsterbutik i perioden 2008 til 2014 i Saltgade i lokalet, hvor Temper Chokolade i dag har til huse, slår nemlig torsdag dørene op til en pop up butik.

My Flowers pop up shop åbner i lokalerne på Torvet 8 - over for der hvor byens store juletræ kommer til at stå. Lokalet er omdannet til et lille efterårs- og juleunivers med håndlavede dekorationer, kranse og tørrede buketter, keramik, hånddyppede lys og meget mere.

- Det er alt det, der er oppe i tiden og hører den mørke tid af året til. Jeg starter med lidt efterårskreationer, men i løbet af oktober kommer der mere og mere jul i butikken. Meget af det, jeg har produceret, er fra min egen have eller naturen tæt på, fortæller Inge Kjær Pedersen, der har beholdt My Flowers navnet, og de seneste år arbejdet som blomsterbinder på freelancebasis.


Meget af det, jeg har produceret, er fra min egen have eller have naturen tæt på.

Inge Kjær Pedersen


- Det her en god måde at have forretning på, men det er ikke min plan, at jeg skal have butik igen på fast basis, siger hun.

Butikken åbner den 1. oktober klokken 11.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Løver efterlyses i Ribe

Annonce