Annonce
Ugeavisen Ribe

Nørgaard giver 250.000 kroner til legepladsen i Ribe

Direktør hos Nørgaard Anlæg, Bjørn Pinderup, og indehaver Michael Nørgaard glæder sig over ambitionerne med det store legepladsprojekt ved Ribe Fritidscenter, og de støtter det med 250.000 kroner. Foto: Bo Maimburg
Den lokale virksomhed, Nørgaard Anlæg, er blevet guldsponsor for legepladsprojektet ved Ribe Fritidscenter.
Annonce

Ribe: Det store lokale entreprenørfirma, Nørgaard Anlæg, er en af de virksomheder i lokalområdet, som bidrager med mange sponsorater, og det var derfor også naturligt for indehaver, Michael Nørgaard, at de skulle være sponsor for legepladsprojektet ved Ribe Fritidscenter.


Det er simpelthen en fabelagtig god ide, og den skal vi da helt klart støtte. Jeg er slet ikke i tvivl om, at det 11 millioner kroner dyre legepladsprojekt bliver til gavn for Ribe på flere måder.

Michael Nørgaard


- Det er simpelthen en fabelagtig god ide, og den skal vi da helt klart støtte. Jeg er slet ikke i tvivl om, at det 11 millioner kroner dyre legepladsprojekt bliver til gavn for Ribe på flere måder, og jeg er sikker på, at både lokale og turister vil få glæde af legepladsen. Jeg tror også, den vil gavne livet i byen for de lokale, turismen, handel, restauranter og det vil nok også gavne bosætningen i Ribe, siger Michael Nørgaard, der selv sidder med i en task force gruppe, der er tilknyttet Ribe Fritidscenter.

Direktør i Nørggaard Anlæg, Bjørn Pinderup, deler begejstringen med Michael.

- Det er vigtigt for os, at vi støtter gode aktiviteter og initiativer i byen. Det styrker vores evne til at tiltrække medarbejdere, og det har jo stor betydning for os som virksomhed, siger han.

Annonce

Kæmpe betydning

Michael er begejstret for initiativtager Peter Laursen og de øvrige folk bag projektets vilje og evne til at tænke stort.

- Peter Laursen og de øvrige folk bag har været ambitiøse, da de skulle udvikle projektet, og de har virkelig turdet tænke stort. Det bliver et stort plus for Ribe, at vi får så stor en legeplads som bliver til gavn for os alle. Nu slipper børnefamilierne fra området for at køre til Madsbyparken i Fredericia, og der er helt sikkert nu en grund til, at børnefamilier kører til Ribe, siger Michael Nørgaard.

Mere end to millioner kroner indsamlet

Med donationen fra Nørgaard Anlæg kommer den samlede sum penge, der er ifølge UGE-Avisen Ribe indsamlet, op på 2.60.000 kroner. Tælleren ved Ribe Fritidscenter viser et højere beløb, men det kan skyldes anonyme og endnu ikke offentliggjorte donationer.

Ib Laursen ApS har givet en million kroner, Ribe Byferie og Ribe Fritidscenter har også givet 250.000 kroner, Polytech har givet 100.000 kroner, mens Rasmus Lynddahl, Ribe Camping, AB Catering, Rohrsted Advokater, Gantech og IT Ribe også har bidraget.

- Det er jo initiativer som dette, der er årsagen til, at Ribe hele tiden udviklier sig. Og det er jo også medvirkende til, at folk flytter til byen, for det er jo helt tydeligt, at Ribe vokser, tilføjer Bjørn Pinderup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce