Annonce
Ugeavisen Ribe

Nichevirksomhed har succes: 25 år med maskinservice og kunder fra nær og fjern har skabt vækst

John Christensen og virksomheden Lundtofte Maskinservice har 25 års jubilæum. Privatfoto
John Christensen, der driver Lundtofte Maskinservice, har 25 års jubilæum, og det er en virksomhed der kører med et højt aktivitetsniveau.

Tobøl: 1. maj har Tobølvirksomheden Lundtofte Maskinservice 25 års jubilæum, og det er en alsidig virksomhed, der fejrer jubilæum i god form.

- ​Vi udfører hovedsageligt professionelt smedearbejde for landbruget og erhvervskunder, men vi tager også gerne imod privatkunder, der skal bruge en smed, siger den jubilerende ejer, John Christensen.

De producerer deres helt egen serie af fodermaskiner til kvægbrug, de producerer og servicerer vandingsanlæg, og så udfører de helt traditionelle de VVS-opgaver.

Annonce

- Vi har spredt aktiviteterne, for det har sikret, at vi har noget at lave hele året rundt. Den primære beskæftigelse lige nu er, at vi servicerer vandingsanlæg, og når det så tager lidt af, får vi travlt med at opsætte pillefyr og varmepumper.

- Vores aktiviteter har stille og roligt udviklet sig, og jeg føler, at vi, hver gang vi er begyndt på noget nyt, udvikler os i en positiv retning. Der er i dag ikke så mange tilbage, der producerer og servicerer fodermaskiner, og det er derfor også vores klart vigtigste område.


Lige i smørhullet


96 procent af arbejdsopgaverne i Lundtofte Maskinservice foregår i landbruget, og deres kunder kommer primært fra omegnen omkring Tobøl.

- Det er ikke tilfældigt, at vi er placeret her i Tobøl, for vores kunder er primært koncentreret i vores nærområde. Selvom vi har kunder i det meste af landet, så føler jeg, at vi rent geografisk er placeret lige i smørhullet, og det er vores klare fordel, at vi laver noget, som der er meget få, der kan klare.

- Vi har flere kunder, der har været med igennem alle 25 år, og det er naturligvis rart. Når vi laver en handel, ved vi begge, at et ord er et ord, og en aftale er en aftale.


Lundtofte Maskinservice

Lundtofte maskinservice er en virksomhed med base i Tobøl. Der er 12 ansatte og et meget højt aktivitetsniveau.

Virksomheden startede hjemme i John Christensens lade, og virksomheden er siden flyttet og udviklet sig i takt med tilgangen af ordrer. De har ni servicebiler, som kører rundt i det meste af Danmark,

Jubilæet fejres med en reception 6 maj i virksomheden i Tobøl. Virksomheden har modtaget Holsted Kommunes Erhvervs- og initiativpris, ligesom de flere gange er kåret som gazelle-virksomhed.

Indehaveren har flere gange udvidet virksomheden ved at opkøbe andre virksomheder.


- Vi keder os aldrig i virksomheden, og når jeg møder ind mandag morgen, ved jeg godt, at der venter en spændende dag med udfordringer. Mandag kommer alle opgaver ind, for det, der er gået i stykker i weekenden skal repareres, og så sender jeg servicebilerne ud for at rette op på det.

- Foder og vand til dyrene har altid første prioritet, og så må plæneklipperen vente, siger John Christensen.

Annonce
Ugeavisen Ribe

Et langt arbejdsliv slutter: Nu skal domprovsten genopdage sig selv

Annonce
Ugeavisen Ribe

Intet mindre end et scoop: Langgaards flygel fra 1890 er kommet hjem

Annonce
Ugeavisen Ribe

Ribe er et knudepunkt for erhvervsbiler: Alle byens bilhandlere deltager i stor erhvervsbil-dag

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Efter fire års pause: Vadehavsdagen vender tilbage til Darum

Ugeavisen Ribe

Lokale ildsjæle står sammen om deres forening og fest

Ugeavisen Ribe

For 52 år siden blev de smedet sammen: Nu bliver byfesten også til jubilæumsfest

Ugeavisen Bramming

Kommunen er snart klar med strategisk varmeplan

Ugeavisen Ribe

Øl, fest og hornmusik for fuld knald til tilbagevendt Tulipanfest: Nu lurer ny rekord i luften

Ugeavisen Ribe

Kong Christian til hest lavet af 30.000 servietter: Tulipankongerne fra lille landsbysamfund sejrede igen igen, som de har gjort stort set hvert år siden 1992

Ugeavisen Ribe

Se billedserien mit bier, dirnd'l und geilen lederhosen: Tyrolerne vendte tilbage til Danmarks største tyrolerfest

Ugeavisen Ribe

Vinbaren er klar til Tulipanfest: Italiensk stemning i baggården

Annonce