Annonce
Ugeavisen Ribe

Nisserne gemmer sig igen på brandstationen

I juleudstillingen kan man blandt andet se en stor brandstation bygget i Lego - og så gælder det om at tælle, hvor mange nisser, der gemmer sig. Arkivfoto
Igen i år er der en kombineret juleudstilling og konkurrence på Ribes brandstation.
Annonce

Ribe: December og julen nærmer sig som bekendt. De senere år har Ribe Brandmandsforening bidraget til stemningen med en hyggelig juleudstilling inde bag brandstationens vinduer ved lyskrydset skråt over for banegården. Det gør de også i år, hvor udstillingen atter vil rumme et snelandskab, hvor et tog kører rundt, og en stor brandstation i Legoklodser. I baggrunden kan man også se den gamle brandbil.

Centralt for udstillingen er dog også et vist antal nisser, der gemmer sig her og der, og ligesom tidligere år er der en konkurrence, hvor det gælder om at tælle, hvor mange nisser, der er i udstillingen.

Det rigtige svar skrives på en kupon, som ligger i en lille kasse ved udstillingen, og kuponen afleveres i udfyldt stand i brandstationens postkasse, der findes ved indgangen til brandstationen på Odins Plads. Blandt de korrekte svar trækkes der lod om en dag på brandstationen sammen med sin skoleklasse, børnehavehold eller gode venner.

Selve udstillingen bliver afsløret samme dag, som Julemanden vækkes i Ribe. Det sker fredag den 29. december fra klokken 16, og en halv time før - klokken 15.30 - afsløres juleudstillingen på brandstationen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce